Heb de bestelling na een week nog niet ontvangen

Snel geleverd; in stevig plastic opgevouwen verpakt. Vintage kleed: kleuren kwamen overeen met foto's website.

Prima service! Na de bestelling via internet kreeg ik geen bevestigingsmail. Foutje of protocol? Ik ging hierdoor wel twijfelen of mijn bestelling wel was doorgekomen en ook schoot even door mijn... Prima service! Na de bestelling via internet kreeg ik geen bevestigingsmail. Foutje of protocol? Ik ging hierdoor wel twijfelen of mijn bestelling wel was doorgekomen en ook schoot even door mijn hoofd dat ik misschien wel belazerd was. Om te checken stuurde ik zelf een mail. Kreeg gelukkig snel antwoord en was gerust gesteld. Had voorkomen kunnen worden door meteen een bevestigingsmail te sturen dus die tip zou ik willen meegeven.

Sara Onikoyi

Vriendelijk, duidelijk

Goed!

Snelle communicatie en behulpzaam. Snelle bezorging.

Na bestelling kreeg ik geen bericht wanneer het kleed bezorgd zou worden. Volgens de site is ‘het vandaag besteld, morgen in huis’ daar is men niets in nagekomen. Ik heb zelf een mail gestuurd en... Na bestelling kreeg ik geen bericht wanneer het kleed bezorgd zou worden. Volgens de site is ‘het vandaag besteld, morgen in huis’ daar is men niets in nagekomen. Ik heb zelf een mail gestuurd en toen hoorde ik dat er een wijziging was is het systeem en daardoor iets mis is gegaan.
Kleed is na drie dagen bezorgd en ik ben er eeg blij mee.

Snelle reactie op mijn mail met excuses

Snelle levering en hoede service

Laura Hijink

Wij zijn super tevreden! Goede keus in de collectie. Het kleed zag er in het echt hetzelfde uit als op de site (dit is met online aankopen altijd spannend..) snelle verzending en communicatie over... Wij zijn super tevreden! Goede keus in de collectie. Het kleed zag er in het echt hetzelfde uit als op de site (dit is met online aankopen altijd spannend..) snelle verzending en communicatie over het bestel en verzendproces.

Ik kreeg een nette mail dat ik mijn Huisnr niet had ingevuld, en ene snelle en nette reactie op mijn vragen.

Mooie website met duidelijke foto’s, gebruiksvriendelijke manier van bestellen. Ondanks kleine verstaging ( stlechts 2 dagen) vind ik het een super snelle levering. En een prachtig product!

Super snelle reactie op vraag via de mail!!!

Goede communicatie

Snel verzonden rekening houdend met wensen