Jan Jansen
Ons afvoer verstopping probleem werd snel en deskundig opgelost, met dank aan medewerker Eric Veldhuisen, een aanrader
100% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Ane aan!
100% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Ane aan!
Snel en goede service. Geen verbeterpunten
snele service
Kundig, zeer net bedrijf
Hele prettige medewerker
Goed contact. Correct behandeld en eerste mogelijkheid zou woensdagmiddag zijn (ma.morgen gebeld) Afgesproken en dat ze eerder komen als er een mogelijkheid zou aandoen. ‘S middags idd een mogelijkheid. Netjes sms en tel wanneer monteur komt en later sms dat monteur daadwerkelijk onderweg is.
Zeer prettig
Zeer goed geholpen
geweldige service gekregen, we zaten in de problemen, maar RRS was in staat nog dezelfde dag te komen en ons te helpen.
Weer geweldig, probleem opgelost. De monteur heeft het zo schoon achtergelaten, echt heel netjes.
Goeie attente monteur!
Verzoek eerst digitaal verstuurd. Toen melding dat er telefonisch contact zou worden opgenomen. Omdat wij in het verleden vaker een verstopping hebben gehad, vervolgens zelf gebeld met 088 nummer met vraag als ik nu abonnement afsluit of deze alsnog huidige oproep verzoek van toepassing kon zijn. Hier werd door de jonge man die ik telefonisch sprak bevestigend op geantwoord. Maar daartoe moest ikzelf het abonnement digitaal aanvragen, want dat, kon hij niet voor mij doen. Dit heb ik direct gedaan. Bij de bevestiging van de machtiging las ik tot mijn verbazing dat er een acceptatieperiode geldt en wachttijd van 1 maand. Jammer! want ik heb nu bij het verhelpen van de verstopping 1. het volle pond betaald en heb 3 maanden garantie, termijn het abonnement nu over een maand al ingaat. Dit is een minpint voor de telefonist. De verstopping is overigens adeqaat door Leslie op gelost. Dat was prima!
De medewerker kwam op tijd .hij had zelf gebeld en ik kreeg een apje. Hij was binnen een half uur klaar. De boel netjes achter gelaten en de medewerker was vriendelijk
Riool Reinigings Service - RRS Ane verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Ane heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goede service. Geen verbeterpunten