Zeer professioneel. Zowel met de uitvoering als in de communicatie en administratieve afhandeling
H zwiep
Het probleem goed opgelost. En vertelt wat er verder nog moet gebeuren.
Goed en korrekt.
Vriendelijke jongeman die een lastige klus opmoest lossen. Prima gedaan. Dik tevreden. Afspraken met de aanvraag kunnen beter. Tijdsbestek van 4 uur ( dus tussen 2 en 6 uur komen we! ) is...Vriendelijke jongeman die een lastige klus opmoest lossen. Prima gedaan. Dik tevreden. Afspraken met de aanvraag kunnen beter. Tijdsbestek van 4 uur ( dus tussen 2 en 6 uur komen we! ) is lastig, vooral als je niet van te voren gebeld wordt, wat mij is beloofd.
Een zeer vriendelijke jongeman heeft een lastig probleem keurig opgelost. Heel fijn. Dik tevreden. Bij de aanmelding werd mij gezegd dat dat RRS tussen 2 en 6 uur zou komen. En dat ik...Een zeer vriendelijke jongeman heeft een lastig probleem keurig opgelost. Heel fijn. Dik tevreden. Bij de aanmelding werd mij gezegd dat dat RRS tussen 2 en 6 uur zou komen. En dat ik ongeveer een kwartier van tevoren gebeld zou worden. Dat telefoontje kwam niet en dan is het soms wel lastig dat je dan niet even weg kunt voor een kleine boodschap. In ons geval kwam hij onaangekondigd tegen 5 uur. Ik snap dat de tijd dan misschien dringt. Is het niet mogelijk een tijdsbestek van 4 uur iets korter te maken? Trouwens mijn naam is Meertens , geen Mirtens
Geen verbeterpunten
Probleem snel en vakkundig opgelost vriendelijke monteur
Netjes gewerkt
Prima dienstverlening. Probleem was snel verholpen