Duidelijkheid aan de telefoon, doet wat toegezegd is
Snelle afhandeling
L.Reins
Ze staan er wanneer je ze nodig bent. Binnen 1,5 uur ter plekke. En de man had het zo opgelost.
Snelle en vriendelijke service.
Moeilijkheden bij de start, maar uiteindelijk prima opgelost
Het was heel goed
W.Hoek
De goede informatie van de telefonist bij het eerste tel.contact. de snelle komst van de monteur (ca 3 uur na het bellen). het tempo waarin de klus geklaard werd (was wel voorbereid door...De goede informatie van de telefonist bij het eerste tel.contact. de snelle komst van de monteur (ca 3 uur na het bellen). het tempo waarin de klus geklaard werd (was wel voorbereid door ons) en het riool weer open was. de verklaring van het probleem (boomwortels) en het advies wat verder te doen.
assurantie kantoor Lucas
Vriendelijke vakkundige medewerker. Backoffice laat te wensen over. telefonisch aan Jet doorgegeven adres correctie niet opgepakt. monteur reed anderhalf uur later naar een fout adres.
Klaas H
Prima personeel in mijn ogen erg behulpzaam en gedreven. Probleem snel en vakkundig verholpen. Ik beveel nooit iets aan want als het mis gaat ben ik de gebeten hond. Ik vertel wel altijd mijn...Prima personeel in mijn ogen erg behulpzaam en gedreven. Probleem snel en vakkundig verholpen. Ik beveel nooit iets aan want als het mis gaat ben ik de gebeten hond. Ik vertel wel altijd mijn ervaring.