8.9 /10

checkbox96% beveelt Riool Reinigings Service - RRS De Meern aan!

Ari

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer klantonvriendelijke medewerkers aan de telefoon. Blijf weg van dit bedrijf!

heer Siderius

SterSterSterSterLege ster

Snel contact, flexibel in afspraak maken. Keurig op tijd en aangekondigd via sms. Netjes verstopping verholpen.

New Me

Vakman, vriendelijk en netjes gewerkt.

👍

Arthur

Prima, snel, aardige man

heer John van Veen

SterSterSterHalve sterLege ster

Positief: - de afspraak kon op zeer korte termijn worden gemaakt - de monteur gaf een goede uitleg over de werkzaamheden en opvolgend advies Minder positief: - een uur na het afgesproken tijdsblok was er nog geen monteur en ook geen bericht van vertraging. Naderhand bleek dat de monteur dit wel tijdig aan de planning had doorgegeven, maar kennelijk heeft de planning dit niet aan ons doorgezet.

Goede service en snel afgehandeld

heer de Bruin

Deskundig!

Martijn

Ibrahim van vestiging de Meern heeft ons super kundig geholpen met een keukenleiding verstopping. Legt uit wat die doet en waar het werk in zit. Maak gebruik van RRS en niet van andere partijen met woekerprijzen.

heer/w van buuren nijkerk

Uitstekend, nette monteur, heel vriendelijk,

Snel betrouwbaar en vakkundig

Riool Reinigings Service - RRS De Meern verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS De Meern heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS De Meern

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Veldzigt 32

3454 PW De Meern

Ari

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

heer Siderius

New Me

Vakman, vriendelijk en netjes gewerkt.

👍

Aan de verwachting voldaan