Duidelijk over kosten en planning ook als voorgaande klus langer duurt. Verstopping keukenafvoer snel opgelost.
Docter
Snel, grondig
Poppelaars
Perfect
heer/mevrouw luijten
heer/mevrouw Henriquez
Monteur was snel ter plekke en heeft de verstopping verholpen. Hij was vriendelijk en heeft zijn werk uitstekend gedaan en dat voor midden in de nacht.
heer Willem
Snel geholpen, goede service en vriendelijk personeel! Ik zou ze zeker aanraden!
heer/mevrouw
Zeer goed, een hele snelle reactie
heer/mevrouw Clark
Afspraak was snel gemaakt (op een zaterdag) en de monteur arriveerde zoals afgesproken. Nam de situatie goed op en begon gelijk met zijn plan van aanpak. Na het schoonmaken van de algemene afvoer...Afspraak was snel gemaakt (op een zaterdag) en de monteur arriveerde zoals afgesproken. Nam de situatie goed op en begon gelijk met zijn plan van aanpak. Na het schoonmaken van de algemene afvoer (naar de straat toe) heeft hij het ook met de camera gecheckt om zeker te zijn dat er geen veestoppingen meer waren. Ook gaf hij advies over wat te doen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Zeer goede service!