Kort krachtig en goed hoewel beetje jammer dat ze in het tijdslot van 4 uur ook echt pas einde tijdslot komen maar kan toeval zijn. Verder zeer tevreden tot nu toe
Erik te Nijenhuis
Duidelijke communicatie met de centralist. Kosten, response tijden, etc. Ook was men helder over de meerprijs ivm een feestdag (Hemelvaartsdag) Monteur kwam razendsnel, en verhielp het probleem...Duidelijke communicatie met de centralist. Kosten, response tijden, etc. Ook was men helder over de meerprijs ivm een feestdag (Hemelvaartsdag) Monteur kwam razendsnel, en verhielp het probleem ook heel snel. Prettig ook dat een monteur de historie van eerdere incidenten weet. Ook hier heldere en vriendelijke communicatie. Kortom, voor mij is RRS het bedrijf wat ik bel when "shit happens"!
Snel en netjes
Werktempo was goed en het resultaat ook
H. de Bruyn
Snelle en adekwate service
Jammer dat het avond tarief al om vier uur in gaat toch 50 euro meer
Prima, alleen de tijd waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd en de tijd dat je beschikbaar moet zijn spoort niet. beschikbaar zijn van 8.00 uur tot 18.00 uur aankomsttijd 20.00 uur en tijd...Prima, alleen de tijd waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd en de tijd dat je beschikbaar moet zijn spoort niet. beschikbaar zijn van 8.00 uur tot 18.00 uur aankomsttijd 20.00 uur en tijd van werk ca 15 minuten.
Verstopping snel en goed opgelost
K. Bohte
Het bedrijf heeft de afspraak keurig nagekomen en was vlot klaar. Er werd meegedacht in oplossingen omtrent de situatie. Er werd correcte vragen gesteld ter bescherming van de gezondheid...Het bedrijf heeft de afspraak keurig nagekomen en was vlot klaar. Er werd meegedacht in oplossingen omtrent de situatie. Er werd correcte vragen gesteld ter bescherming van de gezondheid van eigen medewerkers.
Verbeter puntje: Betalingsopdracht als bijlage meesturen in het (bevestigings-)email.
J. Hoeckx
Ik kan alleen maar positief zijn over deze ervaring: op zondagmorgen gebeld, de medewerker was heel snel bij ons, erg kundig, hartstikke vriendelijk en in no time was het probleem opgelost. Ik zou...Ik kan alleen maar positief zijn over deze ervaring: op zondagmorgen gebeld, de medewerker was heel snel bij ons, erg kundig, hartstikke vriendelijk en in no time was het probleem opgelost. Ik zou bijna binnenkort weer een verstopping willen hebben......