8.6 /10

checkbox100% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Den Haag aan!

Eliza

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nooit meer!!!! Wat een drama. Óf ze komen niet opdagen, óf afspraak wordt verzet, om vervolgens weer niet te komen opdagen. Wat n amateurs. Dat zo’ n bedrijf kan bestaan? Onbegrijpelijk! Geen enkele up-date wordt gegeven, ze laten je gewoon 7 uur wachten. Tip: Doe geen zaken met hun!

Vd hoogenband

Het duurde lang maar de monteur die kwam Levi maakte r een feestje van top gozer,zeer professioneel en gezellie! En dat om half 4 in de nacht.nog bedankt voor je peukie👍🤸‍♀️

F.Kop

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Al 4 weken kunnen wij de kraan in de keuken niet gebruiken.Zitten vandaag voor de 3e dag op een medewerker te wachten. Al 2 x de afspraak door RRS verplaatst. De vrijdag voor kerst op het laatste moment afgebeld. Wat een mentaliteit hebben ze bij dit bedrijf. Onbetrouwbaar en zeer klantonvriendelijk.

M

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos bedrijf. Drie dagen achter elkaar. elke dag krijg je te horen dat je geplant staat tussen 8 en 17 uur vervolgens bel je om 17 uur omdat dan niemand is geweest krijg je horen dat je in de avond staat geplant zonder dat ze je laten weten niets ?????. 23:00 niemand gekomen telefoon wordt niet opgenomen de volgende ochtend weer precies de zelfde leugen uiteindelijk 3 dagen en nog steeds niemand gekomen.

heer Keijser

Ik ben prima en heel netjes en vriendelijk geholpen. Verbeterpunten heb ik niet. Veel dank voor de service!

S

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een waardeloos flutbedrijf is dit zeg. Afspraken lopen ze zelf te annuleren terwijl je een hele dag voor niks wacht. Ze communiceren het ook niet door. En dat terwijl de riolering gewoon verstopt zit en stank niet te harden is in huis en tuin.

Schoutens

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

3en halve week terug zouden ze komen . Woensdags gebeld . Week daarop Dinsdag tussen 12 en 4 afspraak. Geen RRS. Niet gebeld niets. Ik gebeld ze hadden me gebeld . Nou mooi niet . Nieuwe afspraak weer 1 week later op Dinsdag tussen 9 en 12 komen ze. Nou mooi niet . Om 2 uur gebeld . Ze hadden me gebeld. Wat blijkt ze hadden2 cijfers omgedraaid. Ze komen iets later . Is half 5 nog steeds niets. Word ik opbeld ze zijn iets uitgelopen . . Kon in de avond worden . Nu is het half 7 nog niemand. Wauw. Zit nu al 3 weken met een douche putje wat verstopt is. Slechte service.

W flipo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een waardeloos bedrijf nu al 4 afspraken afgebeld te druk ze hennen lak aan je bent voor hun oudvuil

Hiba

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Als ik kon, was er geen enkel ster gegeven. Mijn ouders op leeftijd wachten al 3 weken op hulp., Vanwege een verstopte keukenafvoer !! Afspraken afzeggen na hele dag wachten. En afspraken te laat laten inplannen. Walgelijke service!!!!

heer/mevrouw

Heel goed.

Inge

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Schandalig behandeld. Al twee keer een afspraak gemaakt. 2 dagen gewacht. Komen niet opdagen en verbreken de verbinding wanneer je s'avonds laat na een hele dag wachten boos belt. Geen personeel zeggen ze. Planning klopt helemaal niets van

Familie van Noorden

Vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon. Meteen de volgende ochtend geholpen. Probleem netjes en vakkundig opgelost.

Yvette

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vandaag (zaterdag 21januari2023) RRS gebeld op aanraden van Haagwonen vanwegen een lekkage omdat de dakgoot/ regenafvoer verstopt zit door de bladeren die tijden de herfst van de boom gewaaid zijn . Heel eenvoudig zou je zo zeggen, nou dit bleek dus een heel ander verhaal te zijn volgens de medewerker van dit bedrijf die aan de andere kant van de lijn zat.. Het zou volgens hem aan de dakgoot zelf liggen.😳🤔😳🤔🙄. Het hele jaar functioneert die dakgoot goed, maar na de herfstbladers minder,en nu zou het dus aan de dakgoot zelf liggen... Nou, ik heb veel lulverhalen gehoord (om maar niet in actie te hoeven komen), maar deze spande de kroon. Kijk, het is zaterdag en dat verklaard alles . Ik heb maar opgehangen,wat een kut bedrijf !!

heer Ewals

Aardige, deskundige mannen. De verstopping was snel verholpen. Zoals vooraf aangegeven een sms en een telefoontje. Prima!

Piet

SterSterSterLege sterLege ster

Afspraak kon pas na 2 weken, toen werd afgebeld op de dag zelf, 2 dagen later zou monteur komen tussen 12 en 16 uur, het is nu 22 uur en de telefoniste zegt dat ie nog komt, eventueel om 4 uur 's nachts. Ze weet niet hoelaat en heeft ook geen nummers van de monteurs. Wat een bedrijf is dit???

Riool Reinigings Service - RRS Den Haag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Den Haag

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Winkelhaak 67

2495AX Den Haag