Vriendelijk monteur en behulpzaam. te verbeteren, de tijd aangeven wanneer de monteur zal ongeveer komen.

Corry Tromp

De monteur was er al na een uur. Een vriendelijke man die zijn werk goed gedaan heeft.

Ellen

Het oplossen van de verstopping is snel vakkundig en netjes gegaan. De monteur was heel beleefd en gaf goede uitleg.

De monteur was op tijd, vriendelijk en servicegericht. Hij was bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven. Jammer dat vantevoren mensen niet ingelicht worden over het feit dat als ze met... De monteur was op tijd, vriendelijk en servicegericht. Hij was bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven. Jammer dat vantevoren mensen niet ingelicht worden over het feit dat als ze met een zware ontstopper te werk gaan (HG extra sterk) er 24 uur gewacht moet worden alvorens de monteur kan komen. Het zou handig zijn dat te weten zodat je er rekening mee kan houden of gelijk afziet van het gebruik van ontstopper.

Ingrid Hoendermis

Dat mijn wasbakafvoer nu weer netjes doorloopt en dat het een vriendelijke monteur was heb ik goed ervaren.
Verbeterpunten:
1. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik last had van stank in...
Verbeterpunten:
1. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik last had van stank in de hal wist de monteur alleen dat er een verstopping was en niet van een stankprobleem. En is er nu ook geen onderzoek gedaan waar de stank mogelijk aan kon liggen. Dus nu is de kleine verstopping opgelost en is helaas de stank gebleven. Een betere briefing had geholpen.
De monteur heeft wel op de bon gezet dat een rooktest mogelijk nog gedaan moet worden. Ik vermoed alleen dat deze niet onder de garantie valt dus dat mij dat weer geld gaat kosten.
2. Aan de telefoon moest ik toestemming geven en vermoed dat dit is opgenomen en het zou handig zijn dit even te melden.

Het probleem met de verstopte afvoer is goed opgelost. Het enige minpunt is dat de monteur niet binnen de toegezegde 4 uur kwam, mar pas na 5 1/2 uur.

Corry Tromp

Een uurtje na de melding was de monteur er. Binnen de beloofde 4 uur

Mark

Snelle en vakkundige service.

Snelle oplossing binnen het "beloofde" half uur.

Snelle service eerlijk verhaal wat wel of niet kan .ben er zelf niet bij geweest maar mijn vrouw wel.
Vakkundige en zeer beleefde 'jongens" voor mij is het wel bekend van het asbest (mijn ouderlijke woning)
de eerste contact met jullie is goed bevallen en jullie zijn een aanrader de ene receptioniste toonde wat minder Empathie als haar collega waar zij wat aan vroeg. die vond dat er gelijk wat gedaan moest worden eigenlijk jammer maar ieder mens is anders