Ik ben alleen maar positief: ik werd snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon, de monteur kwam snel, hij was vriendelijk en heeft het probleem goed en netjes verholpen. Ik zou niet weten wat...Ik ben alleen maar positief: ik werd snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon, de monteur kwam snel, hij was vriendelijk en heeft het probleem goed en netjes verholpen. Ik zou niet weten wat hier beter aan zou kunnen.
J.P.Jutte
Ik heb geen problemen ondervonden, alles is keurig verlopen.
Willems
Vakkundige service. Prettige mensen. Top geregeld.
Prijs/kwaliteit is goed. Aardige, kundige en nette monteur. Riool lekte nog en monteur kwam terug om wc te maken.
W.J. Jansen
Topservice!! Hou dit aub vast!!!
Good service and quick
Vriendelijk en snel
Snelle reactie op belverzoek. Snelle afspraak. Wel even schrikken dat het moeilijk was mijn afvoer te ontstoppen. Wat jammer is dat de pinautomaat niet werkte. Ik heb cash betaald maar nog...Snelle reactie op belverzoek. Snelle afspraak. Wel even schrikken dat het moeilijk was mijn afvoer te ontstoppen. Wat jammer is dat de pinautomaat niet werkte. Ik heb cash betaald maar nog geen bevestiging van mijn betaling ontvangen en ook geen werkbon die als ik me goed herinner een garantie op de ontstopping zou geven.