Ben Zeer boos ik had op 10 - 9 een verstopping maar de af voer buis is van metaal en is onder de wasbak gebroken 11- 9 tussen 8 en 17 00 uur komen 11.30 geweest maar geen juiste materiaal ( foto...Ben Zeer boos ik had op 10 - 9 een verstopping maar de af voer buis is van metaal en is onder de wasbak gebroken 11- 9 tussen 8 en 17 00 uur komen 11.30 geweest maar geen juiste materiaal ( foto gemaakt word gebeld ik weg kom thuis kaart in de bus 15.30 aan de deur geweest gebeld meneer we komen 12 -9 tussen 8 en 17 uur nee dus weer bellen 13 -9 het zelfde verhaal en weer niet geweest de hele dag thuis zitten en wat denk u ? heel goed weer niet geweest nu moet ik maandag weer bellen ik ben woest met vriendelijke groeten Dhr. v. Dalen Wisseloord 869 1106 MX Amsterdam Tel 0620917151
Gerrie de Haas
Fantastisch werk gedaan, op vrijdag 24 mei j.l. een heftige verstopping opgelost, aardige, voorkomende en deskundige monteurs, petje af voor hun vasthoudendheid.
Turan
Snelle service
heer H. van Doorn
De verstopping is niet verholpen. RRS geïnformeerd. Alsnog storing verhelpen zal uiteindelijke feedback bepalen.
heer/mevrouw Penny Vegter
Efficient, snel en vriendelijk
R.Snel
Prima ervaring. Hele nette leuke communicatieve monteur: medewerker van de maand maken!!
tom jonker
Zeer aangenaam. zowel de receptionist als de monteur waren accuraat, klantgericht en effectief
heer Balm
Duidelijk en professioneel.
Henning Marijke
Goede snelle service. Vriendelijk , sympathiek en meedenkend. Harde werker.
heer Kwok
Dit zijn ons eerste keer bij RRS.ik kan snel een afspraak maken.