8.8 /10

checkbox100% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Diemen aan!

Th. van Dalen Wisseloord 869 MX Amsterdam

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ben Zeer boos ik had op 10 - 9 een verstopping maar de af voer buis is van metaal en is onder de wasbak gebroken 11- 9 tussen 8 en 17 00 uur komen 11.30 geweest maar geen juiste materiaal ( foto gemaakt word gebeld ik weg kom thuis kaart in de bus 15.30 aan de deur geweest gebeld meneer we komen 12 -9 tussen 8 en 17 uur nee dus weer bellen 13 -9 het zelfde verhaal en weer niet geweest de hele dag thuis zitten en wat denk u ? heel goed weer niet geweest nu moet ik maandag weer bellen ik ben woest met vriendelijke groeten Dhr. v. Dalen Wisseloord 869 1106 MX Amsterdam Tel 0620917151

Gerrie de Haas

Fantastisch werk gedaan, op vrijdag 24 mei j.l. een heftige verstopping opgelost, aardige, voorkomende en deskundige monteurs, petje af voor hun vasthoudendheid.

Turan

Snelle service

heer H. van Doorn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De verstopping is niet verholpen. RRS geïnformeerd. Alsnog storing verhelpen zal uiteindelijke feedback bepalen.

heer/mevrouw Penny Vegter

Efficient, snel en vriendelijk

R.Snel

Prima ervaring. Hele nette leuke communicatieve monteur: medewerker van de maand maken!!

tom jonker

zeer aangenaam. zowel de receptionist als de monteur waren accuraat, klantgericht en effectief

heer Balm

Duidelijk en professioneel.

Henning Marijke

Goede snelle service. Vriendelijk , sympathiek en meedenkend. Harde werker.

heer Kwok

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit zijn ons eerste keer bij RRS.ik kan snel een afspraak maken.

heer/mevrouw

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Toen de mannen er uiteindelijk waren probleem snel en deskundig verholpen. Daarvoor melding gekregen dat ze het afgesproken tijdframe niet gingen halen en contact moest opnemen met klantenservice. 2x 20 min in de wacht gestaan.

heer/mevrouw van Oijen.

SterSterSterSterLege ster

Correcte en vriendelijke monteur die voortvarend het probleem aanpakte.

JJ Veenendaal

snelle reactie

Harry Jansen

Ontzettend vriendelijk personeel en verstopping snel verholpen.

heer/mevrouw M Emerson

Verstopping lijkt opgelost te worden

Riool Reinigings Service - RRS Diemen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Diemen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Diemen

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Stammerkamp 12

tom jonker

heer Balm

Duidelijk en professioneel.

Henning Marijke

Goede snelle service. Vriendelijk , sympathiek en meedenkend. Harde werker.

heer Kwok

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit zijn ons eerste keer bij RRS.ik kan snel een afspraak maken.

heer/mevrouw

SterSterHalve sterLege sterLege ster

heer/mevrouw van Oijen.

SterSterSterSterLege ster

Correcte en vriendelijke monteur die voortvarend het probleem aanpakte.

JJ Veenendaal

snelle reactie

Harry Jansen

Ontzettend vriendelijk personeel en verstopping snel verholpen.

heer/mevrouw M Emerson

Verstopping lijkt opgelost te worden