Zeer goede monteur en informatief naar de klant toe. Werk vakkundig afgeleverd.
Vriendelijke medewerker, goed advies, probleem adequaat opgelost!
Netjes geholpen ad telefoon. Monteur kwam snel en was op de hoogte. Hij werkte flink door en verhielp het probleem. Het is niet goedkoop maar doet wat het belooft. Duidelijke prijsafspraak.
Maurice
Na mijn telefoongesprek was er 2 uur later monteur, ik heb zelf de putten naast mijn woning opgegraven. Een nette en serieuze monteur en zeer professioneel. Kostentechnisch vind ik het...Na mijn telefoongesprek was er 2 uur later monteur, ik heb zelf de putten naast mijn woning opgegraven. Een nette en serieuze monteur en zeer professioneel. Kostentechnisch vind ik het wel aan de hoge kant, 2 uur werk kost € 200,-
Jeroen
Prima. Super vriendelijke man die ons hielp.
Zeer snel en goed
Zeer klantgericht, goede communicatie en vlotte service.
H.J.Nijhof
Volgens afspraak aanwezig. Nette afhandeling. Het probleem leek snel opgelost.
Jammer dat het geen 24u stand heeft gehouden. Zelf denk ik dat het vuil zich in de volgende bocht heeft...Volgens afspraak aanwezig. Nette afhandeling. Het probleem leek snel opgelost.
Jammer dat het geen 24u stand heeft gehouden. Zelf denk ik dat het vuil zich in de volgende bocht heeft vast gezet. Eind oordeel geen 4 sterren.