Afspraak maken ging vlot, monteur was er ruim binnen de opgegeven tijd. Monteur was proffesioneel en prettig in de omgang.
De monteur kwam vlot. Hij hoefde achteraf gezien niets bij ons te doen, het probleem lag bij het gemeentelijk riool.
Snelle service
Snelle service
Joop Vaneker
Goed is snelheid, ik vond het wel duur. Hij had geen hd unit mee en de leiding is alleen open gemaakt met de veer. Vuil zit waarschijnlijk verderop. Als kan nog spoelen me t hd unit en...Goed is snelheid, ik vond het wel duur. Hij had geen hd unit mee en de leiding is alleen open gemaakt met de veer. Vuil zit waarschijnlijk verderop. Als kan nog spoelen me t hd unit en ik neem aanzonder bijkomende kosten
Kheirallah
Prima service
Aardige monteur en goede en snelle service
Uitstekend!
Yvonne ten Asbroek
Wij zijn zondagavond zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon en er is goed meegedacht. Maandag zeer goed geholpen door de heer Frank Velders. Na een aantal pogingen leek het erop dathet...Wij zijn zondagavond zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon en er is goed meegedacht. Maandag zeer goed geholpen door de heer Frank Velders. Na een aantal pogingen leek het erop dathet probleem niet opgelost kon worden maar dankzij zijn doorzettingsvermogen en humor is het toch gelukt!! 👍🏼
Snelle service, stipt op tijd en goed verholpen. Minpunt vind ik het te betalen bedrag. €99,- voor max 15 minuten werk. Ik zou graag willen dat het op tijd berekend wordt.