Snel en netjes gewerkt door vriendelijke medewerkers
'Rutten
-Als goed ervaren; snelheid -verbeterpunt; bij storing alles nakijken van afvoerbuizen. Nu moest men een 2e keer komen met voor iedere partij extra kosten
Janssens
Goed geholpen. Met een uurtje was de klus geklaard
sylvia
Stipt, correct en goed werk
M.Kroonen-Essers
Ik ben blij dat ik op een prettige en correcte wijze van de verstopping in mijn keuken ben afgeholpen. Hartelijk dank.
Goede afspraken kunnen maken. zeer correct en deskundig personeel. Jammer mogelijk fout van mij zelf dat ik bij de aanvraag niet gelijk gevraagd heb voor een serviceauto met riool...Goede afspraken kunnen maken. zeer correct en deskundig personeel. Jammer mogelijk fout van mij zelf dat ik bij de aanvraag niet gelijk gevraagd heb voor een serviceauto met riool inspectiecamera
Snelle respons, vriendelijk en professioneel. Als je belt krijg je een menu waar je je postcode dient in te geven maar dit wordt niet doorgezet naar degene die je aan telefoon krijgt. Snelle respons, vriendelijk en professioneel. Als je belt krijg je een menu waar je je postcode dient in te geven maar dit wordt niet doorgezet naar degene die je aan telefoon krijgt. Tevens werd aangegeven dat men rond 13:00 zou komen en het werd half 12, prima liever te vroeg dan te laat. Ik was net van plan snel een boodschapje te doen. Dus als hij 10 minuten later was geweest had hij voor een gesloten deur gestaan.
Gardener
Via telefoon snel bereikbaar en afspraak kunnen maken voor diezelfde dag.
Snel ter plekke. Goed personeel (gedrag en kunde).
Boon Heerlen
Het hele probleem is heel goed opgelost en kan het iedereen aanbevelen. score een 10.