Mijn naam is Ben Geven. Ik heb de medewerkers het probleem uitgelegd. In eerste melding hebben de medewerkers van 4 3/4 uur laat in het riool met veer en hogedrukreiniger het probleem...Mijn naam is Ben Geven. Ik heb de medewerkers het probleem uitgelegd. In eerste melding hebben de medewerkers van 4 3/4 uur laat in het riool met veer en hogedrukreiniger het probleem opgelost. hierbij is een bocht pvc stuk gegaan. Dag erna zijn andere medewerkers de bocht komen vervangen. hierbij bleek het probleem groter dan verwacht. Hierop hebben zij de leiding beganegrond in het geheel vervangen. Alle lof voor deze vier medewerkers. Meedenken en vriendelijk, hierbij duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Eerste werkbon is direct via mail binnen gekomen. De tweede bon heb ik nog niet ontvangen.
Ik heb een slechte ervaring, verstopping niet opgelost, wel betalen!!
Marij
Goede service een luisterend oor en goede kwaliteit
Uiterst prettige medewerker hier in huis. Goede communicatie zowel door bedrijf als betreffende medewerker. Vermoedelijk is het probleem opgelost, maar dat is mogelijk nog te vroeg om te melden.
Zeer goed en correct zakelijk te woord gestaan en geholpen.
Jacqueline Wolff
Er prettig medewerker die snel het probleem heeft opgelost!
Snel en goed
A vd Maden
Supersnelle hulp niks op aan te merken
Jan Zanders
Lastig al vele jaren bestaand stankprobleem werd onoplosbaar geacht, maar RRS vond de oplossing met ingenieus nevelapparaat. Reparatie in een smalle ontoegankelijke schacht leek onmogelijk zonder...Lastig al vele jaren bestaand stankprobleem werd onoplosbaar geacht, maar RRS vond de oplossing met ingenieus nevelapparaat. Reparatie in een smalle ontoegankelijke schacht leek onmogelijk zonder het slopen van muren, maar ook dat bleek werd door RRS slim opgelost. De sloop kon achterwege blijven. We hebben enorme achting overgehouden wat hun kennis en kunde betreft. Ze krijgen van ons onvoorwaardelijk een dikke 10.
De persoon van RRS heeft vanalles geprobeerd om het probleem op te lossen.