Monteur was goed geinformeerd over klacht. Was snel in het vaststellen van de oorzaak en hoe het probleem te verhelpen was. Er werd geen onnodig gereedschap enz aangevoerd. Na...Monteur was goed geinformeerd over klacht. Was snel in het vaststellen van de oorzaak en hoe het probleem te verhelpen was. Er werd geen onnodig gereedschap enz aangevoerd. Na afloop werd alles netjes opgeruimd door de monteur.
Ondanks duidelijke omschrijving van de storing aan de riolering wordt een monteur gestuurd die minimale middelen bij heeft. Daardoor hebben de ontstoppingswerkzaamheden langer geduurd dan...Ondanks duidelijke omschrijving van de storing aan de riolering wordt een monteur gestuurd die minimale middelen bij heeft. Daardoor hebben de ontstoppingswerkzaamheden langer geduurd dan noodzakelijk (in mijn ogen)
Annemie Coonen
Gut Maar dat ik voor 1 Min mit de Dömpel te duwen 99 Euro mort betalen vond ik niet in oorde
John Stinges
Het begrip dat jullie hadden om dezelfde dag nog iemand langs te sturen. Dimitri heeft het probleem snem en vakkundig verholpen.
N.heijnen
Goede en correcte chauffeur dacht goed mee en niks te veel gevraagd
Vakkundig monteur , snel probleem opgelost.
Vakkundig en snelle monteur .
Snel het probleem opgelost
Roelofs
Doelmatig opgelost en niet te beroerd om verder te kijken. Dus ook andere kleine lekkageproblemen opgelost.