Ik heb een afspraak tussen 8.00-11.00 uur. ik kreeg een oproep gemist op mijn telefoon dat de monteur aan de deur was. Terwijl ik zo'n harde deurbel heb dat ik zelf soms van schrikt. Het is niet...Ik heb een afspraak tussen 8.00-11.00 uur. ik kreeg een oproep gemist op mijn telefoon dat de monteur aan de deur was. Terwijl ik zo'n harde deurbel heb dat ik zelf soms van schrikt. Het is niet gegaan en de monteur is weg. Ik snap helemaal niks van, en dit is niet het eerste keer dat dit gebeurd.
heer/mevrouw van den Bosch
Heel goed. Heeel vriendelijke medewerker.
heer/mevrouw Burghoorn
Verscheidene malen de afgelopen jaren verstoppingen in de afvoer gehad. De monteur die nu langskwam heeft het eindelijk goed verholpen, gootsteen en wasmachine nooit zo goed weggelopen. Hulde...Verscheidene malen de afgelopen jaren verstoppingen in de afvoer gehad. De monteur die nu langskwam heeft het eindelijk goed verholpen, gootsteen en wasmachine nooit zo goed weggelopen. Hulde aan deze Monteur!!!👍
mevrouw Goeman
Zeer professioneel, vriendelijk en hulpvaardig de verstopping keurig opgelost.
heer/mevrouwde Jonge
heer/mevrouw H. Mookhoek
Werkelijk prima service....
Jamila
Waardeloze service op maandag gebeld en op vrijdag pas plek voor een verstopping in de keuken. Monteur heeft de verstopping verholpen, maar helaas iets veroorzaakt waardoor er waterlekkage is...Waardeloze service op maandag gebeld en op vrijdag pas plek voor een verstopping in de keuken. Monteur heeft de verstopping verholpen, maar helaas iets veroorzaakt waardoor er waterlekkage is ontstaan en de chiffon niet aansloot. Helaas ben ik daar na 17 uur achter gekomen. RRS landelijk gebeld en helaas werd er niemand gestuurd . Notitie gemaakt en maandag word ik gebeld. Weer 2 dagen dat ik mijn wasgoot niet kan gebruiken en ook niet kan koken. Kortom waardeloze service en vooral als je een huurwoning hebt.
heerTh Kortenhorst /mevrouw
Prettige medewerker,snel werkend. Bedankte keurig voor de koffie.
heer/mevrouw
Positief
Hakan
Specialist was snel klaar en gaf ook paar tips mee. Dank je wel. Online dienst mag wel iets beter. Ik kreeg geen bevestiging van mijn aanvraag waardoor het leek alsof mijn aanvraag niet binnen was.