Ina Dijk, Rotterdam

De medewerker was ruim op tijd, had de verstopping snel verholpen en gaf goed advies voor het voorkomen van herhaling.

Kok de Koning

De mensen in het veld zijn fantastisch, maar als je na iets meer dan 3 maanden geen garanties meer hebt is dat ergerniswekkend. Ik moest alleen een plaatje hebben en dat kost me 105 euro omdat ik... De mensen in het veld zijn fantastisch, maar als je na iets meer dan 3 maanden geen garanties meer hebt is dat ergerniswekkend. Ik moest alleen een plaatje hebben en dat kost me 105 euro omdat ik dat plaatje niet als particulier kon kopen. De monteur wist het in 5 minuten. TRIEST

Nico Lagendijk

Alles is prima gedaan door jullie collega, was een vriendelijk persoon. hij gaf aan waaraan het aan lag en gaf ook tips om hiermee om te gaan. Top dus.

Jaouad Bouali

Verstopte afvoerputje in de badkamer mij zeggen dat er een dop van tandpasta de oorzaak is en dan Vestia een factuur sturen van 2000 euro!!!! die ik moest betalen!!!!
Externe loodgieter bij...
Externe loodgieter bij gehaald en die heeft het opgelost zonder iets van een dop te vinden.
Verstopping opgelost.
RRS ZIJN OPLICHTERS !!! OPLICHTERS EN DIEVEN!!!

Snelle service, afspraak nagekpmen en netjes gewerkt. Verdiept in de historie van het adres.

Snel geholpen.

Pmwielhouwer

Goede servive

Snelle service

helmy

Goed is dat u zeer snel langs kunt komen, jammer is dat er niet verder wordt gekeken waardoor de ontstopping ontstaan is. Er is nu wel met een veer in de leiding gegaan en is de verstopping even... Goed is dat u zeer snel langs kunt komen, jammer is dat er niet verder wordt gekeken waardoor de ontstopping ontstaan is. Er is nu wel met een veer in de leiding gegaan en is de verstopping even opgelost, maar dat er verderop een complete riolerings buis was afgebroken en alles in de grond weg liep is niet geconstateerd en verholpen.