A.P. Slooff

Ontstopping goed verholpen en snel. Na de ontstopping de volgende dag van rioollucht in het toilet. Vandaag vrijdag 11 januari hierover gebeld.Kreeg te horen valt niet onder garantie' Na mijn... Ontstopping goed verholpen en snel. Na de ontstopping de volgende dag van rioollucht in het toilet. Vandaag vrijdag 11 januari hierover gebeld.Kreeg te horen valt niet onder garantie' Na mijn vraag voor een oplossing , zonder extra kosten is overleg beloofd met collega's en wordt ik teruggebeld.

Snelle en kundige service, vriendelijk personeel

Het probleem is verholpen dus is het goed gegaan.
Zeer vriendelijke jongeman.

Ewout

Duidelijke website, kon op zeer korte termijn het ontstopping boeken. De monteur kwam wel een half uur eerder dan gepland en had ook niet alle spullen bij zich (hoge druk), waardoor de ontstopping... Duidelijke website, kon op zeer korte termijn het ontstopping boeken. De monteur kwam wel een half uur eerder dan gepland en had ook niet alle spullen bij zich (hoge druk), waardoor de ontstopping nog niet helemaal weg was, maar de zaak al een stuk beter doorliep. RRS heeft kostenloos een vervolgafspraak ingepland waarbij met de hoge druk spuit de laatste restjes eruit gespoten zijn. Zeer vriendelijke monteur en de klus was snel geklaard.

Ronald

Duidelijk vooraf de kosten besproken. Ervaren monteur die het probleem spoedig heeft opgelost

Richard

Prijzen op website kloppen niet meer helemaal, maar verder kan ik alleen maar lof over RRS uitspreken.
24/7 service , netjes te woord gestaan aan de telefoon bij het maken van een afspraak en binnen 4 uur iemand voor de deur.
Jeffrey was er denk ik binnen een uur a 1,5 uur en ging vlot en netjes te werk. Controle in huis uitgevoerd in kruipkelder en in ons hoofdafvoer, waar het probleem bleek te zitten.
Super netjes en vlot het probleem van meerdere huizen opgelost ! Zeker aanrader als er weer wat is met het riool.

Willem

Snelle service. Vriendelijke medewerker. Werd keurig op de hoogte gehouden van vertraging.

Snel en vakkundig verstoppingsprobleem opgelost

Joke Wetsteijn

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden,wat ik ervaren heb is vriendelijk personeel
Ze weten goed waar ze mee bezig zijn,en ruimen zover op wat in hun vermogen lig.
Er in zondag...
Er in zondag wel een soort (gereedschap ) achter gebleven .

JP Priester

Tevreden over de snelheid en oplossing minder tevreden over de manier om extra kosten optevoeren