Vanmorgen weer iemand geweest voor de verstopping, nu helemaal opgelost! Ik ben nu zeer tevreden.
Stadsherberg Bellevue
Prima en snelle service en naar tevredenheid opgelost
H.tillema
Contact via de telefoon. tijd van de afspraak. goed personeel. correct in het werk. goede ervaring .
De telefonische afspraak verliep prettig. Vanochtend belde de monteur volgens afspraak 10 minuten van te voren. Het probleem voorgelegd, controle van de toiletgroepen. Daaruit bleek al snel waar...De telefonische afspraak verliep prettig. Vanochtend belde de monteur volgens afspraak 10 minuten van te voren. Het probleem voorgelegd, controle van de toiletgroepen. Daaruit bleek al snel waar het probleem zat, in de overgang erfscheidingsput naar hoofdriool. Vervolgens keurig opgelost,
J.G. Hoogterp
Snelle en goede service!
Rienk van Hijum
Erg positief van begin t/m eind.
gerrit okkinga
Prima werk,leiding loopt door,nu wachten op flinke regenbui
Robert
Heel goed geholpen, netjes personeel
Een loodgieter op zaterdag is niet goedkoop, maar we zijn bijzonder blij dat we RSS hebben benaderd. Hardwerkende kundige loodgieter, helderheid over de verwachten kosten, duidelijkheid over hoe...Een loodgieter op zaterdag is niet goedkoop, maar we zijn bijzonder blij dat we RSS hebben benaderd. Hardwerkende kundige loodgieter, helderheid over de verwachten kosten, duidelijkheid over hoe lang het zou duren voor de loodgieter bij ons kon zijn. Prettig dat de bevestiging en de werkbon per email zijn toegezonden.
Snelle service, snel tot het probleem gekomen en dit vlot kunnen oplossen