Prima afhandeling, zowel het telefonisch maken van de afspraak als het op de afgesproken tijd - nog diezelfde ochtend! - aanvangen van de werkzaamheden. Het probleem - verstopte rioolbuis - werd...Prima afhandeling, zowel het telefonisch maken van de afspraak als het op de afgesproken tijd - nog diezelfde ochtend! - aanvangen van de werkzaamheden. Het probleem - verstopte rioolbuis - werd snel en vakkundig verholpen door een vriendelijke monteur. De werkzaamheden werden zonder gezeur of gemopper buiten in de vrieskou uitgevoerd! Ook de administratieve afhandeling werd snel en correct voltooid.
W.J. de Jongh
Prima service, probleem goed en snel opgelost. Duidelijke informatie over kosten.
prive
Ervaring is goed, komen hun afspraak na.
Bart Buist
De afspraak was zo gemaakt en RRS was er binnen 2 uur. Echter duurde het een uur voordat de monteur toegang naar de put had gemaakt en er überhaupt een veer in de afvoerbuis zat (!?). Na een half...De afspraak was zo gemaakt en RRS was er binnen 2 uur. Echter duurde het een uur voordat de monteur toegang naar de put had gemaakt en er überhaupt een veer in de afvoerbuis zat (!?). Na een half uur frezen nog geen resultaat geboekt. Er was daarnaast geen hogedruk apparatuur meegenomen. Na anderhalf uur gaf de man aan dat hij dan de volgende maandag iemand met hogedruk langs zou laten komen. Ik had echter geen trek om het hele weekend geen gebruik van de WC te kunnen maken. Ik heb aangeboden om via de regenafvoer een waterslang in te voeren om zo van de andere kant te spoelen terwijl er aan de andere kant werd gefreesd. Na een kwartier gelukkig resultaat. De verstopping kwam los en WC speelde weer vlot door.
Echter was de verstopping op Nieuwjaarsdag terug. Woensdag gelijk gebeld en gevraagd of ze langs konden komen in verband met garantie. Ik kreeg echter te horen dat dit alleen kon als ze met een camera binnen de buis konden kijken. Dat betekende tevens voorrijkosten en meer uren voor een probleem dat niet goed is verholpen. Als ze de eerste keer met hogedruk waren gekomen was dit niet nodig geweest. Ik heb zelf maar gereedschap gekocht om het probleem op te lossen. € 200,- kwijt voor een niet opgelost probleem. RRS zakt hier flink door het ijs.
Kennis en vakmanschap prima in orde. Telefonisch afspraak gemaakt was mij niet duidelijk dat de tijd van 0.900 uur niet perse negen uur betekende. Dat had ik wel graag geweten. Dan had ik de...Kennis en vakmanschap prima in orde. Telefonisch afspraak gemaakt was mij niet duidelijk dat de tijd van 0.900 uur niet perse negen uur betekende. Dat had ik wel graag geweten. Dan had ik de afspraak op acht uur gezet zodat wij v als eerste aan e beurt zouden zijn. Verder prima geregeld.
Ze konden gelukkig op korte termijn komen. De monteur was vriendelijk en deskundig en heeft na afloop geholpen de boel een beetje schoon te maken. De kosten waren vooraf duidelijk. Alleen jammer dat...Ze konden gelukkig op korte termijn komen. De monteur was vriendelijk en deskundig en heeft na afloop geholpen de boel een beetje schoon te maken. De kosten waren vooraf duidelijk. Alleen jammer dat er geen vaste tijd vooraf afgesproken kon worden, maar alleen een tijdsblok van 4 uur. Een tijdsblok van 1 a 2 uur zou ook al een stuk fijner zijn.
Alles perfect
Prima service
Berkenbosch
Prima ervaring al een aantal keren geweest! Vonden persoonlijk het tarief voor 1 januari wel erg hoog, dat het wat duurder is begrijpelijk maar vonden dit wel erg duur. Maar goed geholpen dat wel!