Herbert Beld
Puik
- Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?
- Teveel info van vervoerder en rs
- Product of service:
- Frezen
Puik
Snelle levering, ook als het niet op voorraad is. informatie verzending.
Goede service; snelle levering
Besteld en geleverd zonder fuss. Love it!
De bestelling was de volgende dag al binnen
Goed, op de website mag er wel wat meer uitleg staan van de voorraad maar over het algemeen goed.
Top product voor een goede prijs.
positief
Makkelijke web site om te bestellen. vlotte levering gewoon prima
Heel goed
Super
Top service en mooie producten
RS-tools.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RS-tools.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Puik
Snelle levering, ook als het niet op voorraad is. informatie verzending.
Goede service; snelle levering
Besteld en geleverd zonder fuss. Love it!
De bestelling was de volgende dag al binnen
Top product voor een goede prijs.
positief
Makkelijke web site om te bestellen. vlotte levering gewoon prima