9.1 /10

checkbox98% beveelt RS-tools.nl aan!

Informatie op website

Herbert Beld

Puik

Help ons te verbeteren. Uw mening telt ! Wat kunnen we verbeteren aan onze webwinkel ?
Teveel info van vervoerder en rs

Jos

Snelle levering, ook als het niet op voorraad is. informatie verzending.

zo houden
boven frees

Ray

Goede service; snelle levering

Bovenfrezen

Samuel

Besteld en geleverd zonder fuss. Love it!

Ik zou wel graag een groter aanbod van cmt cirkel zaagbladen zien. Maar ik moet het rstools vlag dat ik nu bestellen heb nog testen...
Zaagbladen, router bits, LaMelo

Niets
Keermes frees en reserve keermessen

Collett en Victor

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, op de website mag er wel wat meer uitleg staan van de voorraad maar over het algemeen goed.

Het aanbod van voorraad zou beter kunnen. De hoeveelheid was niet zo duidelijk en ook niet dat het in 2 delen toekwam.
CMT 191.080.11, 192.080.11 en 196.081.11

Ron Vreeswijk

Top product voor een goede prijs.

prima website producten makkelijk te vinden.
Afrondfrees met lager

V Horig

Top service en mooie producten

Modernisieren
Zwalusstaartfrees CMT

RS-tools.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RS-tools.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juni 2017

RS-tools.nl

RS-Tools.nl is dé specialist in professioneel gereedschap. Al je snijgereedschap op één plek!

Akkerstraat 9

5126 PJ Gilze

Informatie op website

Herbert Beld

Puik

Teveel info van vervoerder en rs

Jos

Snelle levering, ook als het niet op voorraad is. informatie verzending.

zo houden
boven frees

Ray

Goede service; snelle levering

Bovenfrezen

Samuel

Besteld en geleverd zonder fuss. Love it!

Zaagbladen, router bits, LaMelo

Collett en Victor

SterSterSterHalve sterLege ster

CMT 191.080.11, 192.080.11 en 196.081.11

Ron Vreeswijk

Top product voor een goede prijs.

prima website producten makkelijk te vinden.
Afrondfrees met lager

Theo vd Sluijs