Ruud
- Product of service:
- Keermes frees en reserve keermessen
De bestelling was de volgende dag al binnen
Goed, op de website mag er wel wat meer uitleg staan van de voorraad maar over het algemeen goed.
Makkelijke web site om te bestellen. vlotte levering gewoon prima
Heel goed
Top service en mooie producten
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering, erg fijn dat ze paraat staan zodat de productie door kan gaan
Snel geleverd, goede frees
goed advies
Top, gisteren besteld een dag later geleverd.
Telefonisch goed geholpen, werd meegedacht en samen het juiste gereeds hap geselecteerd. Tevens erg snelle verzending en goed verpakt
Prima levering en kwaliteit
Zeer goede service en snelle bezorging
Kwaliteit/prijs verhouding prima! Goede en supersnelle levering. Vrijdag besteld, zaterdag binnen
Goede service en levering
RS-tools verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
RS-tools heeft de volgende resultaten bereikt:
Makkelijke web site om te bestellen. vlotte levering gewoon prima
Heel goed
Top service en mooie producten
Snel geleverd, goede frees
goed advies
Top, gisteren besteld een dag later geleverd.
Prima levering en kwaliteit
Zeer goede service en snelle bezorging