9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

Vafetaria Viola

Gebruiken de mat achter de frituur, ideaal tegen het uitglijden.

Ligt mooi op onze plavuizen
Droogloopmat

De Balkonhekken Fabriek B.V.

Er was onduidelijkheid over het aantal colli dat werd geleverd, op de pakbon stond 4 maar er werden er maar drie geleverd. De chauffeur kon ook geen duidelijkheid geven. Achteraf bleek dat jullie twee dozen in één grotere doos samen hadden verpakt, daarom waren er maar 3 colli in plaats van vier. De levering was achteraf dus wel compleet, alleen jammer van de tijd die er in moest worden gestoken om daar achter te komen.

Mooie duidelijke site, makkelijk te bestellen, hele snelle levering.
Rubber tegeldragers in diverse maten

frederik coeckelberghs

tot nu de snelste bestelling ooit,

de service
raamrubber H en sluitings pees

Antwoord Rubbermagazijn

Goedemiddag, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Hier doen we het voor! We zien u graag de volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Roselin – Team Rubbermagazijn

Piet Meire

Perfect!

Gratis staal vond ik top !
rubberprofiel

Antwoord Rubbermagazijn

Goedemiddag, Bedankt voor de positieve review! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Roselin – Team Rubbermagazijn

Luc De Saedeleir

Gootband 6m

Paulus keigaaf

SterSterSterSterLege ster

Alles in orde gezien het jaar waar we in leven, jammer dat ik niet fysiek kan winkelen wat ik gewend ben, van kinds af aan bij voorheen Damen in de Wagenstraat Den Haag. Ik geef maar mee dat als je een maal in zo'n winkel bent, je veel meer koopt dan je lief is😛 Ik ben immers ruim 40 jaar klant, ik wil ruiken, voelen etc. Dan koop ik je winkel leeg zeg maar 😂

Vriendelijke medewerkers.
Rol hoekprofiel

louis gilis

1keer van gebruik gemaakt alles goed verlopen

Snel leveren wij
T. Stuk en slang

Elly&Jean Limbourg

Klantgericht is ECHT Klantgericht

Levering, meedenken in oplossingen en die nog mooi aanbieden ook!
Rubberplaat en -band

Antwoord Rubbermagazijn

Goedemiddag, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Hier doen we het voor! We zien u graag de volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Roselin– Team Rubbermagazijn

Thomas Vereecke

Top service!

Goede levering en materiaal
Duer rubbers

merlijn kense

SterSterSterSterLege ster

Ik had verbindingsppennen besteld. Helaas waren deze verkeerd en de goede bleken ook bij de tegels bijgeleverd te zitten. Dit was niet erg duidelijk op de site.

Rubber speelegels en verbindingspennen

Gerrit D. Schram

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit pakket staat in back order en moet nog geleverd.

Normaal goed spul wat geleverd wordt
Aangekocht product
Elektrisch isolerende mat 30kv 3mm grijs (LxB= 10x1,20m) Review

B

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte naverkoopdienst

Breed aanbod
Aangekocht product
EVA FOAM tegel checker zwart 600x600x12mm (4 tegels+randen)

Shira Verbeek

Vopro BV

positief

nicely cut
rubberblokken

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Vafetaria Viola

Gebruiken de mat achter de frituur, ideaal tegen het uitglijden.

Ligt mooi op onze plavuizen
Droogloopmat

De Balkonhekken Fabriek B.V.

Mooie duidelijke site, makkelijk te bestellen, hele snelle levering.
Rubber tegeldragers in diverse maten

frederik coeckelberghs

tot nu de snelste bestelling ooit,

de service
raamrubber H en sluitings pees

Piet Meire

Perfect!

Gratis staal vond ik top !
rubberprofiel

Snel leveren wij
T. Stuk en slang

Elly&Jean Limbourg

Klantgericht is ECHT Klantgericht

Levering, meedenken in oplossingen en die nog mooi aanbieden ook!
Rubberplaat en -band

merlijn kense

Rubber speelegels en verbindingspennen

Gerrit D. Schram

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit pakket staat in back order en moet nog geleverd.

Normaal goed spul wat geleverd wordt
Aangekocht product
Elektrisch isolerende mat 30kv 3mm grijs (LxB= 10x1,20m) Review

B

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte naverkoopdienst

Breed aanbod
Aangekocht product
EVA FOAM tegel checker zwart 600x600x12mm (4 tegels+randen)

Shira Verbeek

Snelle bezorging , op tijd vriendelijke chauffeur