9.5 /10

checkbox100% beveelt Rubbermatten2000 aan!

anonymous

Goed. Niks op aan te merken. Enige potentiële verbetering zou zijn om bij bestelling al een hestimatie van de leverdatum te geven. Veder was levertijd en service ok, het is gewoon makkelijker voor eigen planning om vroeger de leverdatum te kennen

Duidelijke uitleg van de producten
Gewixht vaneen stalmat erbij vermelden

SterSterSterSterLege ster

Voor de realisatie van ons dakterras hadden we afwijkende hoogtematen nodig voor de rubberen onderliggers dan de standaard 10 mm-ers. Met de snelle levering van 2 en 4 mm rubbermatten - asfaltlook - konden we de constructie gemakkelijk en goed op hoogte/afschot stellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Trapleuning kunstof

snelle levering

matten

anonymous

Super service, snelle levering!

Groot aanbod
Matten

Derek

Kliktegels besteld. Zeer duidelijk uitleg van de klantenservice, keurig te woord gestaan. Bestelde tegels zijn de volgende dag geleverd. Super snel.

Goede klantenservice. Snelle levering.
Kliktegels

Vriendelijk, snel en vakkundig

Klantvriendelijk geholpen, duidelijke site, op tijd ontvangen en product van hoge kwaliteit.
sportmatten

V. Altes

Vorige week kokosmat besteld, 2 dagen later in huis. Prettig telefooncontact over levering. Ga hier zeker weer bestellen.

Fijne website, mooie kokosmat. Goede klantenservice. Top geholpen!
Kokosmat

Stephan

Wij hebben onze volledige showroom ingericht met producten van Rubbermatten2000. Vloermatten, deurmatten en antisliptape voor op de trap. Tijdens het keuzeproces werden wij geholpen door een supervriendelijke dame. Zij adviseerde ons uiteindelijk gebruik te maken van de juiste mat. Echte specialisten. Verder werd alles in 1x keurig geleverd. Zelfs eerder dan verwacht. Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen. Wij komen in iedergeval snel weer terug.

Specialisten die kunnen adviseren, Snelle levering
Blijf zo doorgaan! Super.
Rubbermatten, Antisliptape, deurmat

D. Noppen

mooie mat! snel geleverd

levertijd
zou het niet weten
deurmat rubber

anonymous

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke website.

rubberloper

Femke

Duidelijk webshop. Snelle levering!

Ringmat

Ilja Keijsers

Prettige leesbare site met bestelgemak. Concurrerende prijzen en klantvriendelijke medewerkers aan de lijn toen ik een vraag had. Prima!

Site is helder en leest makkelijk op zoek naar juiste producten. Zeker in vergelijking met concurrenten en prijzen zijn ook simpelweg het scherpst.
Nee, eigenlijk niet. Aanrader en zal zeker terugkomen als klant.
Groene speelplaatstegels

Rubbermatten2000 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermatten2000 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 18 oktober 2016

Rubbermatten2000

In de online winkel van Rubbermatten2000 vindt u een groot assortiment matten, lopers en tegels zoals fitnessmatten, deurmatten, ringmatten en rubberlopers. Rubbermatten2000 levert alle producten direct uit voorraad en staat garant voor razendsnelle leveringen. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden gratis geleverd, dit ongeacht de grootte van de bestelling. Naast een uitgebreid standaard assortiment bieden wij desgewenst maatwerk en persoonlijk advies.

Zilverstraat 105

Trapleuning kunstof

snelle levering

matten

anonymous

Super service, snelle levering!

Groot aanbod
Matten

Derek

Goede klantenservice. Snelle levering.
Kliktegels

Vriendelijk, snel en vakkundig

sportmatten

V. Altes

Fijne website, mooie kokosmat. Goede klantenservice. Top geholpen!
Kokosmat

Stephan

Specialisten die kunnen adviseren, Snelle levering
Blijf zo doorgaan! Super.
Rubbermatten, Antisliptape, deurmat

D. Noppen

mooie mat! snel geleverd

levertijd
zou het niet weten
deurmat rubber

anonymous

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke website.

rubberloper

Femke

Duidelijk webshop. Snelle levering!

Ringmat

Ilja Keijsers

Nee, eigenlijk niet. Aanrader en zal zeker terugkomen als klant.
Groene speelplaatstegels

Rubbermatten2000 heeft de volgende resultaten bereikt: