Ron Vermaas
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Geen valse beloften maar goede informatie en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat ik na 1 garagedeur niets meer nodig heb.
- Product of service:
- Openslaande garagedeur
100% beveelt Ruiter Garagedeuren aan!
Uitstekende kwaliteit en zeer klantgericht!
Mooie deur van eigen makelaardij. Prijs-, kwaliteitverhouding erg goed. Snel geleverd en ook de nazorg was erg goed. Een aanrader.
Erg fijn bedrijf, van advies/verkoop tot plaatsing van de solar screens, alles liep soepel en conform afspraak! De montage wordt heel secuur gedaan door professionals, dus ziet er allemaal heel goed uit. Zeer tevreden dus!
Mooi product en tijdige levering
Ik ben ontzettend tevreden over de service en het werk van De Ruiter! Er zijn drie monteurs bij mij langs geweest om een garagedeur en drie screens te plaatsen, en om een reparatie aan een deur uit te voeren na een poging tot inbraak. De monteurs waren enorm professioneel en netjes in hun werk. Alles is met uiterste precisie uitgevoerd, en het resultaat is honderd procent naar tevredenheid. Wat ik ook erg waardeer, is dat zij zelfs het afval na afloop netjes hebben opgeruimd – dat zie je niet overal! De kwaliteit van het materiaal is daarnaast uitstekend. Het straalt degelijkheid en vakmanschap uit, wat me veel vertrouwen geeft. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou De Ruiter zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en betrouwbare service!
Wij hebben gekozen voor openslaande garagedeuren van Ruiter. Vanaf het eerste contact t/m plaatsing (en aftersale) super te spreken over het bedrijf en de individuele medewerkers. Afspraken worden nagekomen (en op korte termijn), er wordt door het vriendelijke en deskundige personeel meegedacht met de klant en niet geheel onbelangrijk, snelle levering van topkwaliteit garagedeuren!
Nadat wij in 2018 al een terrasoverkapping hebben laten plaatsen en daar super tevreden mee zijn wilden wij nu ook een screen aan de voorkant van onze woning laten plaatsen. Omdat wij goede ervaringen hadden hebben wij Ruiter gevraagd om een offerte te maken. Na het inmeten is de screen netjes (ook elektra keurig weggewerkt) geplaatst door de monteurs.
Prima ervaring en goede service. Informatie in de showroom was goed. Planning en levering conform afspraken. Inmeten en monteren goed geregeld door echte vakmensen.
Fijn bedrijf waar je goed van op aan kan. Is er iets dan wordt het goed opgelost!
Heel prettig geholpen en wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Rolluiken gekocht na eerdere positieve ervaring
Top bedrijf goeie aardige monteurs de sales ook goed voor elkaar en voorbereid
Top bedrijf
Top service en netjes geplaatst
Ruiter Garagedeuren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ruiter Garagedeuren heeft de volgende resultaten bereikt:
Ruiter Garagedeuren
Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld
Uitstekende kwaliteit en zeer klantgericht!
Mooi product en tijdige levering
Heel prettig geholpen en wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Rolluiken gekocht na eerdere positieve ervaring
Top bedrijf goeie aardige monteurs de sales ook goed voor elkaar en voorbereid