9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Informatie in de showroom
Communicatie in het verloop van de order

van Domselaar

Keurig geholpen en vriendelijk personeel. Werken erg netjes en denken met je mee.

Vriendelijk en correct

Jur Koolen

Goed bedrijf, denken mee en erg klantgericht!

Klantgericht, goede advisering, goede montage.

Sylvia Boersma

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe pergola. Het gesprek in de showroom was erg prettig. De opmeting was snel geregeld en de plaatsing was binnen 6 weken geregeld. Helemaal top.

-goed advies
-vriendelijk
-vakkundig

Tineke Pruijsen

Wat ben ik blij met mijn nieuwe garagedeur, loopdeur en voordeur! Alles goed op elkaar afgestemd en goede communicatie hierover! Bij aflevering, vriendelijke werklui en zeer beleefd! Bovendien werd... Wat ben ik blij met mijn nieuwe garagedeur, loopdeur en voordeur! Alles goed op elkaar afgestemd en goede communicatie hierover! Bij aflevering, vriendelijke werklui en zeer beleefd! Bovendien werd alles keurig afgewerkt en opgeruimd😀👍!

Alle afspraken worden goed nagekomen!

Annemarie

Wij hebben de Ruiter gebeld omdat vanwege werkzaamheden aan de gevel het zonnescherm eraf moest. Heel klantvriendelijk en de volgende dag geregeld.

Rasjid van Engel

Na een lange zoektocht stuitte wij online op de prachtige 'ADoor' van Ruiter Garagedeuren. Deze waren los van prachtige deuren ook heel leuk geprijst. Een duidelijk verschil met andere bedrijven.... Na een lange zoektocht stuitte wij online op de prachtige 'ADoor' van Ruiter Garagedeuren. Deze waren los van prachtige deuren ook heel leuk geprijst. Een duidelijk verschil met andere bedrijven. Als daarbij dan ook een uitermate professionele en vriendelijke service bij komt kijken dan verdien je voor mij een 10 (in dit geval 5 sterren :-)) Met daad bij het woord en perfecte plaatsing. Naderhand bleek er toch nog een kleine kier tussen de deur en kozijn te zitten en deze werd zeer snel opgelost. Ruiters was voor ons dus de perfecte leverancier en raden wij een ieder aan!

- kwaliteit aluminium deuren voor prijzen waar je het graag voor doet
- professioneel en vriendelijk personeel (aan de telefoon en ter plaatsen)
- zeer klantgericht / klantvriendelijk - kwaliteit aluminium deuren voor prijzen waar je het graag voor doet
- professioneel en vriendelijk personeel (aan de telefoon en ter plaatsen)
- zeer klantgericht / klantvriendelijk
- service georiënteerd / klant wordt uitstekend behandeld

Bob

Rolluiken geplaatst op dakkapellen

goed advies, komen afspraken na en werken zeer netjes

Harry Zirkzee

Onze garagedeur moest worden vervangen. Het hele proces met dit bedrijf was prettig. Keurig en vlot offerteproces. Helder over de mogelijkheden, helder over de prijsstelling. Goede prijs voor een... Onze garagedeur moest worden vervangen. Het hele proces met dit bedrijf was prettig. Keurig en vlot offerteproces. Helder over de mogelijkheden, helder over de prijsstelling. Goede prijs voor een goed product. Geleverd binnen de afgesproken periode. Oude deur meegenomen de nieuwe geplaatst door vriendelijk en kundig personeel. Kortom, wij zijn prima tevreden.

Lia en Harry Zirkzee

Communicatie, kundigheid en vriendelijkheid.

Joris

Goed voortraject, super installatie

Duidelijke informatie, vakkundige en vriendelijke installateurs

Levertijd had iets sneller gemogen

Niels Vermij

Zeer goed!