David
Een week nadat ons zonnescherm stuk ging, is-ie alweer gemaakt. Dank voor het snelle, vakkundige bijspringen!
- Sterke punten
- Vlot, meedenkend, ervaren
- Verbeterpunten of tips
- -
- Product of service:
- Reparatie
100% beveelt Ruiter Garagedeuren aan!
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Bijzonder ervaren personeel die met je meedenken.
100 % tevreden,zowel het opmeten / monteren, vlotte levering, afwerking, keurig netjes.Een tevreden klant
Prima service van begin tot einde na plaatsing nieuwe voordeur.
Klantvriendelijke ervaring waar men snel met oplossingen komt
Goed te woord gestaan in de showroom
Goede ervaring, goede service.
100% tevreden
Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding, zeker aan te bevelen!
Onze ervaring is dat De Ruiter een bijzonder prettig bedrijf is.Wat erg fijn is dat je de gewenste garagedeuren in de showroom kunt bekijken.Prima informatie en uitstekende service.Wij bevelen dit bedrijf aan.
Een terraszonnescherm en diverse screens door dit bedrijf laten plaatsen. Vakkundig advies en plaatsing van deze zaken en toen er na geruime tijd een storing in de bediening ontstond is deze snel en adequaat opgelost. Topbedrijf van mij betreft.
Onlangs garagedeur laten repareren en een nieuw zonnescherm laten plaatsen
Prima product, 1 kritisch puntje
Uitstekend
Prima en duidelijk
Ruiter Garagedeuren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ruiter Garagedeuren heeft de volgende resultaten bereikt:
Ruiter Garagedeuren
Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld
Prima service van begin tot einde na plaatsing nieuwe voordeur.
Klantvriendelijke ervaring waar men snel met oplossingen komt
Goed te woord gestaan in de showroom
Goede ervaring, goede service.
100% tevreden
Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding, zeker aan te bevelen!
Onlangs garagedeur laten repareren en een nieuw zonnescherm laten plaatsen
Prima product, 1 kritisch puntje