Yankee

Snel en accuraat.

Angela

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen via de mail.
Keurig ingepakt met persoonlijk kaartje.
Topwinkel!!!

Vonnie

Persoonlijke tuoche erg leuk

Cynthia

Prima, snelle levering, netjes en met zorg verpakt en betaling achteraf

Hoogendijk

Goede ontvangst gehad. Positief verrast door persoonlijk kaartje, maar erg jammer dat je retourkosten moet maken. Dit maakt voor mij de keus nooit meer bij pure brands tebestellen omdat andere... Goede ontvangst gehad. Positief verrast door persoonlijk kaartje, maar erg jammer dat je retourkosten moet maken. Dit maakt voor mij de keus nooit meer bij pure brands tebestellen omdat andere bedrijven dezelfde producten gratis retour nemen

Reactie RUM Amsterdam:

Wat jammer zo'n slechte beoordeling van u te ontvangen! We doen er alles aan om zo goed mogelijke service te bieden en onze klanten blij te maken. Echter zijn wij helaas niet groot genoeg zodat we... Wat jammer zo'n slechte beoordeling van u te ontvangen! We doen er alles aan om zo goed mogelijke service te bieden en onze klanten blij te maken. Echter zijn wij helaas niet groot genoeg zodat we én de verzendkosten én de retourkosten voor onze rekening kunnen nemen. Hopelijk groeien we dusdanig hard dat dit in de toekomst kan worden aangepast!

Chelsea

Bestelling via internet, prima gegaan.

Marja

Duidelijke site. Gebruikers vriendelijk. Snelle levering

Anneke

1 keer een pakketje kleding besteld. Mooie collectie, fijne merken. Helaas was er 1 foutje gemaakt in de bestelling en was er een kledingstuk verwisseld. De communicatie hierover was prettig en snel... 1 keer een pakketje kleding besteld. Mooie collectie, fijne merken. Helaas was er 1 foutje gemaakt in de bestelling en was er een kledingstuk verwisseld. De communicatie hierover was prettig en snel en zonder kosten voor mij opgelost. Fijn!