Tulip

Redelijk goed, alhoewel de kwaliteit van producten vaak te kort schiet! Redelijk goede dienst, maar ik koop by Sabe Verpakkingen omdat heel weinig verpakkingsbedrijven particulieren accepteren!

Ik vind het leuk dat ook particulieren bij Sabe Verpakkingen mogen bestellen.

Verpakking van producten is slordig en slecht- originele verpakking zowel als verpakking voor verzending! Heel veel papierenzakjes zijn zo verkreukeld dat ik ze niet kan gebruiken. Ook zijdepapier... Verpakking van producten is slordig en slecht- originele verpakking zowel als verpakking voor verzending! Heel veel papierenzakjes zijn zo verkreukeld dat ik ze niet kan gebruiken. Ook zijdepapier is verkreukeld en bovenste papieren zelfs gescheurd! Alles met mijn laatste bestelling. Een vorige keer was papieren zakjes ook ontzettend slecht gelijmd en verkreukeld en heel veel zakjes waren niet bruikbaar vanwege zwarte lijnen op de buitenkant. Ik gebruik de zakjes niet allemaal gelijk, dus komen problemen vaak eers veel later na vore - vooral als de slechtste producten onder in de doos gedaan word met beter kwaliteit bovenop! Er zijn heel weinig "groen" (eco-friendly) producten in de assortiment en Sabe verpakkingen kan ook veel meer trendy producten bij de assortiment insluiten!

Reactie Sabe Verpakkingen:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw eerlijke feedback.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw eerlijke feedback.
Als u klachten heeft over onze producten dan kunt u dit aan ons kenbaar maken, dan proberen we dat altijd in alle redelijkheid op te lossen.
De productie van papieren zakjes is een volledig automatisch proces, dus daar kan een keer iets mis mee gaan. Mocht dit zo zijn, dan zien we graag de doos retour en zullen we een nieuwe doos aan u toezenden ter compensatie.
Het is jammer dat u dit alleen middels de Feedback heeft doorgegeven, en niet al tijdens gebruik van de zakjes, want dan kunnen we niet tijdig uw probleem oplossen.
met vriendelijke groeten,
Sabe Verpakkingen

Roy Rienties

Prima!

Direct de mogelijkheid om achteraf te betalen.

T Otter

Goede prijs en snelle levering
verzendkosten voor kleine pakjes zijn hoog.
kan ook ook gewoon met briefpost

kleine order gewoon met briefpost verzendkosten zijn anders te hoog

Als particulier een pak papier besteld.

Er was wat onduidelijkheid over het tijdstip van levering. Er werd goed en vriendelijk gereageerd op mijn telefoontjes.

Snel, geen poespas

Super

Snelle levering en snel antwoord op vragen via mail.

Eerste order, keurig uitgevoerd.

Eerste ervaring met dit bedrijf. Duidelijke website, duidelijke informatie tav bestelling en levering

Over after sales kan ik geen uitspraak doen; geen ervaring mee gehad.

ARTFAUVE

Heel goed