Safe-ID

E Willemsen

Goede service ook bij vragen . Mag misschien meer bekendheid krijgen bijvoorbeeld EHBO in Apeldoorn kent het niet. Zwembad malkander Apeldoorn doet er niets mee zelfs niet na aangeven waar het voor... Goede service ook bij vragen . Mag misschien meer bekendheid krijgen bijvoorbeeld EHBO in Apeldoorn kent het niet. Zwembad malkander Apeldoorn doet er niets mee zelfs niet na aangeven waar het voor dient. Ook verpleging in ziekenhuis weet niet waar het voor dient.

Reactie Safe-ID:

Dank voor deze feedback. We informeren zo'n 500 zorg- en hulpverleners periodiek, maar het blijkt toch heel lastig om dat door hele organisaties goed bekend te krijgen. Gelukkig gaan we wel steeds... Dank voor deze feedback. We informeren zo'n 500 zorg- en hulpverleners periodiek, maar het blijkt toch heel lastig om dat door hele organisaties goed bekend te krijgen. Gelukkig gaan we wel steeds vooruit

Bert Molema

Bestelgemak oké, product oké, maar levering duurde erg lang. Nu al weer 2 weken geleden telefonisch een zwart bandje gevraagd, er was namelijk een rode geleverd. Nu nog steeds geen zwart bandje... Bestelgemak oké, product oké, maar levering duurde erg lang. Nu al weer 2 weken geleden telefonisch een zwart bandje gevraagd, er was namelijk een rode geleverd. Nu nog steeds geen zwart bandje ontvangen.

Ben de Mars

Alles prima

Ruud de Grood

Goed en snel

Marianna Hodinius

W.N.A. Van Brouwershaven-Hoeke

Bestelgemak prima. Levering duurde even. Uitleg op de site: slecht

Bea Snijder-Gabriëls

Ik ben heel tevreden over mijn safe-id armband. Hij valt niet eens op als je hem omhebt.

Anna van der Meiden

Het was eigenlijk heel makkelijk en het is zonder problemen gegaan

Eric M

Goed product. Mooie website en snel geleverd

Diana Harkema

Ik ben van safe-me naar jullie overgegaan waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Echter het gehele concept van de eerste is overzichtelijker om eerlijk te zijn en toch een veiliger gevoel met een... Ik ben van safe-me naar jullie overgegaan waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Echter het gehele concept van de eerste is overzichtelijker om eerlijk te zijn en toch een veiliger gevoel met een pincode erop, dit omdat een willekeurig persoon aangaf wel makkelijk dat ik van jou alles gelijk heb, dit vond ik absoluut niet prettig. Ik heb zoals beloofd mijn netwerk benaderd om safe-id te promoten, vele gaven aan dat deze toch te omslachtig was.

Reactie Safe-ID:

Dank voor je feedback... Ben erg benieuwd hoe we het minder omslachtig zouden kunnen maken. Alles, zelfs het aanmelden, is gebaseerd op de QR code en simpele invulvelden, maar we doen het graag nog... Dank voor je feedback... Ben erg benieuwd hoe we het minder omslachtig zouden kunnen maken. Alles, zelfs het aanmelden, is gebaseerd op de QR code en simpele invulvelden, maar we doen het graag nog beter.
Voor wat betreft de pincode kiezen we er inderdaad voor on die niet toe te passen. Deze drempel wordt vaak niet begrepen en werkt vertragend in voorkomende gevallen. Het is uiteraard een hellend vlak tussen zo snel, zo volledig mogelijk de info beschikbaar of een extra beveiliging...