Gebruik het niet vaak, maar als ik het draag dan voelt het veilig
Maurice Wokke
Top
Martinus Dona
Geen problemen mee gehad met bestellingen.
Johan Wellecomme
Zeer zeker zou ik SAFE-ID iedereen aanbevelen. Hopelijk gebeurt er nooit niks. Maar voor de hulpdiensten is kort op de bal spelen van groot belang om een mensenleven te redden. Toch? En SAFE-ID is...Zeer zeker zou ik SAFE-ID iedereen aanbevelen. Hopelijk gebeurt er nooit niks. Maar voor de hulpdiensten is kort op de bal spelen van groot belang om een mensenleven te redden. Toch? En SAFE-ID is daar een hulpmiddel voor. Alles kan je achter een QR code'tje wegsteken. Hoe handig is dat. Zeker als de persoon in kwestie door een ongeluk of bij flauwvallen niet meer kan de hulpdiensten informeren over zijn eigen persoonlijke ziekten, medicatie inname enz. Maar ook voor gezonde mens vind ik een handige tool, denk ik toch. Grtjs Johan
Jan Prevos
Smith
Heb de band iets langer dan een jaar en bevalt mij prima. Draag hem elke dag. Ik probeer steeds meer mensen er bekent mee te maken. Ook in de gezondheidszorg.
Dirk IJsselstijn
Hoe wel ik wel e.e.a. Bij jullie besteld heb is het niet zoveel geweest dat ik er een heel duidelijke mening over kan en mag geven. De contacten waren hartelijk en vol van goede wil.
Jeroen de Haas
Super simpel te bestellen en service bij vragen is helemaal ok
André te Dorsthorst
Prettig in gebruik
Hemmie Janssen
Levering duurde best lang. 10 dagen na bestelling pas binnen.