Safe-ID

André Westerlaken

Makkelijk, product is prima en de levering was snel ontvangen

ZOals het hoort ;-)

Jacques Vos

Ik heb jaren geleden een SafeID tag gekocht, helaas niet omgekeken naar de automatische incasso, geen berichten ontvangen en werd geattendeerd op dit abonnement door een verzoek om feedback. Ik heb jaren geleden een SafeID tag gekocht, helaas niet omgekeken naar de automatische incasso, geen berichten ontvangen en werd geattendeerd op dit abonnement door een verzoek om feedback.
Het stilzwijgend verlengen lijkt nog wel logisch, maar de wijze waarop het abonnement kan worden beëindigd mag wel worden aangegeven op de (FAQ's van de) website. Ik heb het nu maar vermeld in een contactbericht.

Reactie Safe-ID:

Vervelend dat je het zo ervaart. Bij aanmelden staat er op 3 plakken aangegeven, in de algemene tekst ook, we sturen ook geautomatiseerde mails bij verlenging en afmelden is een item in het topmenu... Vervelend dat je het zo ervaart. Bij aanmelden staat er op 3 plakken aangegeven, in de algemene tekst ook, we sturen ook geautomatiseerde mails bij verlenging en afmelden is een item in het topmenu van de website. Evenzogoed nemen we je feedback mee om te kijken of daar nog verbetering nodig is

Marcel Frank

Het zijn hele fijne producten, geeft zekerheid. Altijd alle papieren bij de hand in noodsituaties! Levering en service perfect!

Reactie Safe-ID:

Dat lezen we graag. Hoort zegt het voort!

Nada use

Helemaal niet tevreden

Reactie Safe-ID:

Wij helaas ook niet. We hebben ons best gedaan, maar blijkbaar is het ons niet gegeven om een goede klant- leverancier relatie op te bouwen. We hebben het aankoopbedrag teruggestort.

Hessel Boersma

Verlenging

Reactie Safe-ID:

Dan kan je weer een jaar voort...

Kees Snoek

Gewoon zoals ik verwacht. Prima.

Reactie Safe-ID:

Altijd goed om te lezen dat we 'gewoon' aan de verwachtingen voldoen

Rob van den Akker

Dat is prima !

Dankjewel!

Ton van der Veer

Ik denk voor ouderen misschien leven reddend

Reactie Safe-ID:

Dat kan inderdaad levensreddend zijn, maar soms ook gewoon gemakkelijk in minder bedreigende situaties

Hans Huizinga

Functioneel

Dank

Ronald van den End

Snel en duidelijk.

Reactie Safe-ID:

Net als jouw feedback, dankjewel