Fijne service ze denken mee om problemen op te lossen
Leon Troost
Aankoop is al meer dan een jaar geleden
Bé Faber
Ik ben zeer tevreden over het bestelgemak ,het producten de service.
willemien Smits v Alem
Je kunt kiezen uit verschillende opties die voor jou herkenbaar zijn, je besteld het en binnen no time is het bezorgd
Roderick Stoffels
Slimme tags of ID's met QR code om jouw persoonlijke en medische gegevens met hulpverleners te kunnen delen in geval van nood. Kleine investering maar van levensbelang!
Jo Smit
Hulpaanduiding op het plaatje mag wat begrijpelijker zijn B.V. bij nood scan of scan bij nood of scan mijn gegevens. Betere bekendmaking aan politie, ziekenhuis, ambulance en brandweer etc. dat...Hulpaanduiding op het plaatje mag wat begrijpelijker zijn B.V. bij nood scan of scan bij nood of scan mijn gegevens. Betere bekendmaking aan politie, ziekenhuis, ambulance en brandweer etc. dat zijn bij uitstek de allereerste die middels deze gegevens adequate hulpverlening kunnen geven
Ron Rijpert
Mijn aankoop betrof de verlenging van het abt.
Annick Packet
Het bestellen en de levering was heel gemakkelijk en vlotjes, enkel bij het instellen van mijn gegevens ging het wat moeilijker. Via klantenservice werd ik super geholpen en kon ik vlug alles ik...Het bestellen en de levering was heel gemakkelijk en vlotjes, enkel bij het instellen van mijn gegevens ging het wat moeilijker. Via klantenservice werd ik super geholpen en kon ik vlug alles ik orde brengen. De hulpdiensten die ondertussen al zijn moeten komen waren er vol lof over. Hier in België in het nog niet zo goed gekend.