Ho'okipa Events
- Product of service:
- Spanband 1,5 tons
Goeie spullen , goed en snel geholpen door de helpdesk
Top bedrijf, correct en snelle handelingen en verzendingen, en ook nog een snelle verzending!
Prima spul, en snelle levering.
Een product was niet op voorraad. Bedrijf netjes contact gelegd en samen opgelost.
Super wat ik bestelde netjes geleverd. Mooi product en super service
Super snel netjes en meedenkend
Fijn en correct contact
kwaliteit / prijs-verhouding is goed. Bestelling binnen 1 of 2 werkdagen in huis
Genoeg keuze, scherpe prijs, snel geleverd. Product ziet er degelijk uit.
Super goed. Snelle levering. Echt goede spanbanden. Een echte aanrader.
Snelle levering en mooie producten
Goed geregeld. Denken mee. Snelle service. Klant- en oplossingsgericht. Zeker een aanrader.
Top
Last minute een strop nodig, had hem de volgende ochtend al binnen!
Safe4Cargo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Safe4Cargo heeft de volgende resultaten bereikt:
Goeie spullen , goed en snel geholpen door de helpdesk
Prima spul, en snelle levering.
Super wat ik bestelde netjes geleverd. Mooi product en super service
Super snel netjes en meedenkend
Fijn en correct contact
Genoeg keuze, scherpe prijs, snel geleverd. Product ziet er degelijk uit.
Super goed. Snelle levering. Echt goede spanbanden. Een echte aanrader.
Snelle levering en mooie producten
Top
Last minute een strop nodig, had hem de volgende ochtend al binnen!
Safe4Cargo heeft de volgende resultaten bereikt: