9.1 /10

checkbox98% beveelt Samelight.nl aan!

Pierre Coenen

Uitstekend

Quick and professional

Jos

Samelight.nl

Samelight is een zeer goede online winkel; snelle correcte levering en bij het omruilen deskundig telefonisch advies en zeer snelle omruilen van de door mij verkeerd bestelde lampen. Top service. Zou willen dat ze allemaal zo zijn!

Jan

Bestelling zeer goed verpakt en snel verzonden

wordt netjes via mail op de hoogte gehouden van de bestelling

T. Duijn

Slecht

Je krijgt wat je bestelt. (Maar wel te laat. En op e-mail wordt niet gereageeerd.)

Antwoord Samelight.nl

Een goedemiddag, Wij hebben uw e-mail op 3 februari gewoon beantwoordt. Onze reactie was: Inderdaad. Als u later een account aanmaakt dan zit de eerste bestelling er niet bij. Een account aanmaken is overigens overbodig omdat wij de facturen altijd mailen op het einde van de dag. Met vriendelijke groet, Francois

Geantwoord op

Ria Schoor

Prima, overzichtelijke website, goede en tijdige communicatie en informatie, snelle levering

Website, communicatie, levering

Geert Gorris

Zeer professioneel & klant vriendelijk

Luc Gevers

Goede prijs voor LED

Ghislain Christiaens / Adem tot Zen

Prima, alles verliep correct.

Juiste producten en vlotte levering.

Ellen Jonkers

Nette klantenservice, ook de afhandeling was vriendelijk

Vriendelijkheid, bereid mee te denken.

Joke Neve

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Had de verkeerde lampjes besteld. Moest €8,50 betalen voor de retourzending maar kreeg de toezegging dat er voor de verzending van de juiste lampjes dan niet weer opnieuw verzendkosten gerekend zouden worden. Maar dat klopte niet. Hoewel ik een notitie had bijgevoegd over het omruilen, werd het geld weliswaar teruggestort, maar moest ik de lampjes opnieuw mét verzendkosten bestellen. Heb ik maar niet gedaan.

N.v.t.

Zakia

Ik had een probleem met een lamp die helaas stuk was gegaan. Omdat ik de originele doos had weggegooid, was ik bang dat ik deze niet meer kon retourneren. Toch besloot ik contact op te nemen met de klantenservice van Samelight, en ik was ontzettend verrast door hun snelle en vriendelijke reactie. Ze waren zeer begripvol en gaven me het gevoel dat ze echt meedachten in plaats van vast te houden aan strikte retourvoorwaarden. Ze boden een oplossing aan zonder enige moeilijkheden, wat ik als zeer klantvriendelijk ervaarde. Ik ben echt onder de indruk van de service van Samelight.nl en zal zeker weer bij hen bestellen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare producten en uitstekende klantenservice!

Servicegericht en klantvriendelijk

Astrid Eisenhuth

super snelle levering en prima product

Labenne Emile

SterSterSterHalve sterLege ster

voor de eerste ervaring erg goed maar je site zal moeten evolueren in het Frans en Engels

Rapidité vulg

Rob

Overzichtelijke website. Telefonisch gewoon bereikbaar

Snelle levering.s'ochtends besteld .Volgende dag in huis.Degelijk verpakt

Saida Elkouaz

Tout s’ai bien passé, commende bien reçu et je vais encore passé commende pour faire un stock,seule souci je me suis trompé dans la première commende mais pour faire un retour ça me coûte 18€ je trouve ça cher.

Samelight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Samelight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2011

Samelight.nl

LampVision B.V. is actief in de verlichtingsmarkt met momenteel 2 websites. Met reeds meer dan 14 jaar ervaring in deze branche trachten wij om deze websites te vullen, met de voor u, meest interessante lichtbronnen.

Paardeweide 38

Zeer professioneel & klant vriendelijk

Luc Gevers

Goede prijs voor LED

Ghislain Christiaens / Adem tot Zen

Prima, alles verliep correct.

Juiste producten en vlotte levering.

Ellen Jonkers

Nette klantenservice, ook de afhandeling was vriendelijk

Vriendelijkheid, bereid mee te denken.

Joke Neve

N.v.t.