robert

Top service

makkelijk en snelle levering

H.knikman

Philips ronde tl-buizen

Allemaal goed verlopen via internet

Bestelling lamp

De bestelling was snel afgehandeld, echter het verkeerde product toegestuurd; na telefonisch contact is snel actie onernomen om mij het verkeerde produkt terug te laten sturen maar daarna is het... De bestelling was snel afgehandeld, echter het verkeerde product toegestuurd; na telefonisch contact is snel actie onernomen om mij het verkeerde produkt terug te laten sturen maar daarna is het stil gebleven en wacht ik nog steeds op mijn juiste artikel......

lorentini

DASPASSNEL

zeer snelle bezorging van de bestelde goederen, binnen 24 uur.
alles prima verpakt en correcte bezorging. Klasse!

José clauwaert

Zeer tevreden voor mijn eerste bestelling bij jullie

Snelle en verzorgde levering. Prijskwaliteit dik in orde.

Yvon

Snel en goed

Ik had mooie tip kaarslampen besteld en die werden de andere dag al thuisbezorgt.
Goede lampen en prima betalingsmogelijkheden

Aloys

Service ook bij de fout van een ander!!

Mijn bestelling zou op de volgende dag worden afgeleverd tussen 17 en 19 uur volgens de site van post-nl. Dit was echter niet het geval en om 20 uur verscheen een bericht op die site dat de... Mijn bestelling zou op de volgende dag worden afgeleverd tussen 17 en 19 uur volgens de site van post-nl. Dit was echter niet het geval en om 20 uur verscheen een bericht op die site dat de chauffeur het niet had gehaald en dat hij toch zou pogen om die dag de bestelling te leveren. Om 10.30 uur verscheen de mededeling dat het pakket retour ging naar de afzender. De volgende dag nam ik contact op met samelight. De medewerker ging er achteraan en de bestelling werd die dag alsnog afgeleverd. (de chauffeur vertelde dat de vorige chauffeur het adres niet had kunnen vinden en het pakket daarom maar retour wilde sturen)

Prima service

Uitstekende website.
Snel geleverd

mijn ervaring is nog gering maar het gevraagde is punctueel geleverd

Daniel

Prima assortiment en goede prijs

Goede en snelle levering. Heldere en snelle communicatie, nadat een product niet meer leverbaar bleek, kreeg ik snel per email een alternatief aangeboden. LED-vervanger van een TL-lamp-starter zat... Goede en snelle levering. Heldere en snelle communicatie, nadat een product niet meer leverbaar bleek, kreeg ik snel per email een alternatief aangeboden. LED-vervanger van een TL-lamp-starter zat helaas niet in de verpakking van de LED TL lamp, maar na 1 telefoontje werd deze moeiteloos nagestuurd per post.