Hans Schouten

Helaas niet heel positief. Minder goed was de communicatie over de voorraad, omdat tijdens het bestellen werd aangegeven dat de bestelde artikelen op voorraad waren, maar dat bleek niet het geval te... Helaas niet heel positief. Minder goed was de communicatie over de voorraad, omdat tijdens het bestellen werd aangegeven dat de bestelde artikelen op voorraad waren, maar dat bleek niet het geval te zijn. Dit bleek pas nadat ik zelf contact opnam omdat de levering veel te lang duurde. Het bedrijf had mij dit zelf moeten laten weten.....

De website en het gemak van bestellen

Reactie Samelight.nl:

Een goedemorgen,
Een goedemorgen,
Bedankt voor uw beoordeling al klopt deze niet. Bij ieder artikel op onze website staat exact aangegeven hoeveel stuks wij op voorraad hebben alsmede de verwachte levertijd indien iemand meer besteld.
Bij de flame lampjes stond dat wij 0 stuks op voorraad hadden en dat betekende dat u een paar dagen moest wachten tot onze nieuwe voorraad binnen kwam.
Francois

Marc De Smet

Snelle afwerking van het bestelde. zoeken op website is soms moeilijk

duidelijk, vlugge levering

Annie Vandervelden

Goede levering, maar kan lampen niet gebruiken zijn van halogeen naar led gegaan en lichten flikkeren dus kunnen we ze niet gebruiken

Reactie Samelight.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u laagvolt led heeft gekocht. Bij deze producten waarschuwen wij dat u dan ook uw halogeen transformator zult moeten vervangen omdat uw oude halogeen... Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u laagvolt led heeft gekocht. Bij deze producten waarschuwen wij dat u dan ook uw halogeen transformator zult moeten vervangen omdat uw oude halogeen transformator een minimum wattage nodig heeft wat hoger is dan het wattage van de ledlampjes.
Francois

Maurice Kennes

Alles verlopen zoals gewenst

Goed gevoel na mijn eerste contact en bestelling.

Wim

Fijne webshop met een uitgebreid assortiment en ook afhalen mogelijk. En mocht er iets defect gaan lossen ze het netjes op. Goede bereikbaarheid bij vragen! Ik zou willen dat alle webshops zo... Fijne webshop met een uitgebreid assortiment en ook afhalen mogelijk. En mocht er iets defect gaan lossen ze het netjes op. Goede bereikbaarheid bij vragen! Ik zou willen dat alle webshops zo werkten! Blijf zo doorgaan!

Goed assortiment en prijzen, fijne service, komen afspraken na. afhalen mogelijk.

Martin Rog

snel en juiste lamp tegen een scherpe prijs

Theo Schetters

Alles netjes zoals aangegeven op de website.

Goed product, eerlijke prijs.

Familie Brouwer

Nette en snelle levering.

Keurig netjes geleverd

Nico Sikkens

Goed verpakt en snel gelevert

prijs

Peter Glas

Goede website en redelijke prijzen.

Snelle verzending