9.5 /10

checkbox100% beveelt Samen een koe kopen aan!

Piet en Corrie Goeseije

Tweede maal besteld op kerstavond, weer alles netjes verpakt kwaliteit om van te smullen

Er is gewoon niks te verbeteren
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Echt prima en ook via telefoon wanneer je twijfelt over de bereiding echt top. Ik heb zeker een jaar getwijfeld of ik zou bestellen had het veel eerder moten doen
Duidelijk omtrent bestel proces

M. Jongeneel

We zijn heel tevreden over het geleverde lekkere vlees. Een eventuele vraag wordt direct goed opgelost. De nieuwe bezorgdienst Menken is een goede wisseling gebleken.

Goede verdeling van de informatie en bij een vraag over de bestelling die niet soepel afgerond kon worden werd er direct teruggekoppeld en actie ondernomen.
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Zeker, niet voor niks al een aantal jaren klant en regelmatig aanbevolen aan anderen

Anneke F.

Klantgericht

Veel informatie inclusief recepten
Op de website krijg komt automatisch een pop-up "Mis vanaf nu geen enkele aanbieding of actie meer!" (laat e-mailadres achter) etc. terwijl ik al jaren bestel en ik die mails ook ontvang. Dus overbodig

Petra Huntjens

Goed vlees

Zou er geen weten
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Heel gemakkelijk, als ik vergeten heb vlees uit de vriezer te halen is het snel ontdooid in lauw water
Wij eten af en toe vlees en vinden het belangrijk dat de dieren een goed leven hebben gehad.

Lena

Altijd goede kwaliteit en super service

Goede verpakking, lekkere vlees, goede kwaliteit
Niks

Frans

SterSterSterLege sterLege ster

In de eerste instantie, goed maar als het op communicatie uit komt, zijn ze onbereikbaar

Mooi vlees, voor een schappelijke prijs
Het is redelijk gemakkelijk in gebruik
Antwoord geven op vragen via mail, en terug bellen bij klachten

Antwoord Samen een koe kopen

Goedemiddag Frans, Soms zeggen wij tegen elkaar, kunnen we niet eens wat minder bereikbaar zijn zodat we rustig kunnen eten. Met andere woorden wij zijn ALTIJD bereikbaar, zelf nachts als u zou willen. Gelukkig gebeurd dat niet. Maar hele dagen 24/7 zijn wij bereikbaar via de mail, chat en telefoon. Geen call centers maar persoonlijk. U spreekt met Huub of ikzelf. Ik heb u al eens op de chat gehad, d,d, 25 juli 2024 om 12;48 met de vraag over de verzending.... hiervoor dankt u mij vriendelijk. Daarna zie ik niet dat u nog verder vragen heeft gesteld of dat u contact met ons heeft gezocht, De opmerking over het vlees hebben we dacht ik keurig opgelost, het teleurstellende vlees zou u ontvangen bij een volgende levering (wel eventjes een geheugensteuntje plaatsen in het daarvoor bedoelde vakje). Naar mijn idee geen vuiltje aan de lucht, toch? Hoor graag van u Frans, mocht er iets zijn.

Jos van ‘t Root

Uitstekend. Goede en snelle levering. Kwaliteit is top. Prima verpakt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Prima in porties verpakt. Vooral de mogelijkheid om te kiezen hoe het product wordt verpakt (bijv keuze tussen aantallen per verpakking)
Misschien voor de “complexere” vleessoorten een pagina tbv wijze van bereiden bijv rollade, sucadelappen
Overzichtelijk en eenvoudig om bestelling te plaatsen. Ook mogelijkheid om te chatten.

Ronald

Zeer goed je wordt netjes te woord gestaan

De salade moet terug komen
Goede service

Alwin

Bij mijn eerste bestelling, een paar maanden terug, was ik positief verrast met de levering. Alles netjes verpakt, en ook een paar extra stukjes vlees. Enigzins verbaasd was ik dat 'niet alles geleverd kon worden'. Dat bleek om een ontdooiplaat (cadeau) te gaan, die bij de volgende bestelling bijgesloten zou worden. Alles lekker en prima: dit wordt mijn vaste leverancier van goed en lekker vlees. Afgelopen vrijdag kwam de tweede levering. De inpakker leek er geen zin in te hebben; het leek met alsof het met de ogen dicht in de doos was gegooid. Daardoor beetje lekkende bouillon... oké, ik heb ook wel eens een mindere dag, verder geen man overboord. Helaas bleek ook de slager een 'offday' te hebben, waarbij twee van de tien sucadelapjes er erg mishandeld uitzien. De smaak zal ongetwijfeld prima zijn, maar toch... Mijn vriezer zit weer vol met goed en lekker vlees, zodra ik de bodem zie zal ik weer hier bestellen. En hè, wie weet kom ik er ooit achter hoe een ontdooiplaat eruit ziet 😜

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Grappig dat dit een verplicht veld is. Ja, ik vind het vele malen makkelijker dan vlees te halen bij een slager (supermarkt is voor mij geen optie voor eten)
Nee, geen sterke punten.
Ik zou kunnen zeggen dat kapot gesneden sucadelapjes in de poulet of zo moeten. Was ik niet van plan, maar ook dit is een verplicht veld. (Net als sommige 'steropties'. Daar waar ik geen mening heb, heb ik 2½ gegeven, alleen omdat leeg laten niet kan)

Reugebrink

Op een zeer plezierige manier zakelijk en bereidwillig om informatie te geven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Ja ik vind het makkelijk in gebruik door hoe het verpakt in met een duidelijke sticker op de verpakking. Ook dr korte omschrijving van het product op de site.
Op dit moment weet ik die niet.
Hulpvaardig.

T van der Horst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer genoeg hebben we op de laatste bestelling 2 avonden zitten wachten. Ook had ik het idee dat het vlees niet goed gekoeld was; het was vochtig en bloederig.

Gegarandeerd tijdig leveren en goed koelen.
Prina
In het verleden prima op tijd en goed gekoeld.

Antwoord Samen een koe kopen

Beste Trees, jammer dat we dit nu van u horen, wij waren hiervan totaal niet op de hoogte. Ik heb ook geen reactie van u mogen ontvangen. Ook wanneer er iets niet loopt zoals het zou moeten zijn wij adequaat en lossen het keurig op. Dit hebben we bij u niet kunnen doen omdat we niet op de hoogte waren. De temperatuur van het vers gesneden vlees in het pakket is rond de 3-4 graden geweest. alle ruimtes waarin het vlees zich bevindt gedurende het hele traject inclusief transport is onder de 4 graden. Misschien moest u wennen aan de verpakking zonder isolatie en koelelementen wat u wellicht de in druk gaf dat het vlees niet gekoeld zou zijn. Onze nieuwe bezorgservice rijdt met gekoeld transport, Onze oprecht excuses wij hadden het liever eind juli al voor u opgelost. Jammer....

Ans.Teunisse

Vriendelijk bedrijf

Heerlijk vlees
Zeker

Jenny Groeneveld

Iedere keer weer top service

Zeker op die kortingscode na maar ook dat wordt altijd top opgelost
Via mobiel erg onduidelijk waar kortingscode ingevuld moet worden.

Shannon de Beus

Ik heb meerdere keren vers vlees van de website van SEKK besteld en ben erg tevreden.

SEKK levert producten van uitstekende kwaalitiet, op tijd, en met een goede en vertrouwbaar bezorgingsservice.
Ik kan niets bedenken!

Jan de Niet

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk

Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 januari 2015

Samen een koe kopen

Koop een koe of deel van een koe, of koop een varken of koop een biologische kip of koe bij Sameneenkoekopen.nl - Sameneenvarkenkopen.nl of Sameneenkipkopen.nl Wij maken het mogelijk dat u voortaan kunt genieten van duurzaam en biologische kip, traceerbaar eerlijk vers runder-, varkens- en kippenvlees. Vers verpakt en het gehele proces is traceerbaar, dus van geboorte tot in uw koelkast of vriezer. Voor meer info over varken biologische kip of rund kijk op SEKK.nl

Textielstraat 13

Mooi vlees, voor een schappelijke prijs
Het is redelijk gemakkelijk in gebruik
Antwoord geven op vragen via mail, en terug bellen bij klachten

Jos van ‘t Root

Uitstekend. Goede en snelle levering. Kwaliteit is top. Prima verpakt.

Ronald

Zeer goed je wordt netjes te woord gestaan

De salade moet terug komen
Goede service

Alwin

Nee, geen sterke punten.

Reugebrink

Op een zeer plezierige manier zakelijk en bereidwillig om informatie te geven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Op dit moment weet ik die niet.
Hulpvaardig.

T van der Horst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gegarandeerd tijdig leveren en goed koelen.
Prina
In het verleden prima op tijd en goed gekoeld.

Ans.Teunisse

Vriendelijk bedrijf

Heerlijk vlees
Zeker

Jenny Groeneveld

Iedere keer weer top service

Zeker op die kortingscode na maar ook dat wordt altijd top opgelost
Via mobiel erg onduidelijk waar kortingscode ingevuld moet worden.

Shannon de Beus

Ik kan niets bedenken!