Samenstelling van het vleespakket

Het hele gebeuren overall

Gewoon zo doorgaan
Wat goed is,is goed

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goed geseald en nog de keuze om in te vriezen of niet

Marlies de Roo

Super service, door een fout van mij werd een gedeelte van mijn bestelling toch nog vlak voor kerst bezorgd, andere gedeelte volgens afspraak. Het vlees is van super goede kwaliteit en op de... Super service, door een fout van mij werd een gedeelte van mijn bestelling toch nog vlak voor kerst bezorgd, andere gedeelte volgens afspraak. Het vlees is van super goede kwaliteit en op de verpakking staat netjes waar het vandaan komt. Mijn vriezer heeft nog een aardige voorraad maar zodra dit op begint te raken bestel ik zeker weer bij jullie.

Service, communicatie, kwaliteit

Zo door gaan.

Ja

R.M. Star

Mijn ervaring is positief.

bestelgemak

Vlees ruikt en smaakt regelmatig naar mest.

ja

Monique Boots

Super kwaliteit vlees

Snelle levering en goed ingepakt

Nee niets

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk, niets op aan te merken.

Willy Meeuwse

Het is weer net als vroeger, heerlijk heerlijk heerlijk.wat fijn dat er gelukkig nog boeren zijn die respect voor de dieren hebben en ze een goed leven geven. Dat proef je dus echt aan het stukje... Het is weer net als vroeger, heerlijk heerlijk heerlijk.wat fijn dat er gelukkig nog boeren zijn die respect voor de dieren hebben en ze een goed leven geven. Dat proef je dus echt aan het stukje vlees wat je op je bord krijgt. En ja ik ga weer bestellen, maar eerst moet mijn vrieskast leeg.

Heerlijk vlees lekkere recepten perfect verzorgd.eigenlijk

Eigenlijk niet

Heel gemakkelijk

Wout van Duijn

Prima site, goede informatie, lekkere recepten en levering prima op tijd

Alleen maar sterke punten

Geen idee

Ja

Chad Nauman

Geweldig service en vooral het vlees en kaas is uitstekend

super goed grass gevoerde vless, super kwaliteit, beste spek en spek lappen ooit van deze bedrijf, en zelf bloedworst is om te smullen

levertijd is een min punt, maar dit voorloopt wel heel duurzaam vind ik dus gewoon een stuk voor de klant om mee te wenen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

een hele rund pakket voor ons 2 personnen is genoeg voor meer dan een maand mischien eten misschien wel 2 tot 3 maandan als een Flexitariër

Kamphuis

Ik neem al rundvlees af bij samen een koe kopen sinds 2016 of 2015 en teleurgesteld.

smakelijk vlees en levering op tijd.

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Hallo Frans, Denk dat er sprake is van een ontbrekend woordje in deze beoordeling.
- nog nooit teleurgesteld- We kennen elkaar al vanaf het begin, heel wat jaartjes dus. Mocht er iets zijn, zijn de lijntjes kort en valt bijna overal een mouw aan te passen. Tot de volgende bestellin.g, Dag!

Blokzijl/ Barendrecht

Erg lekker vlees en alles keurig verpakt!
We bestellen al heel wat jaren en altijd is het prima!

Heb weleens verkeerd besteld en achteraf een mailtje gestuurd en dan maakt Kirsten de bestelling weer in orde! Helemaal TOP

Geen verbeterpunten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, mooie porties en altijd wat in huis

Mieke Hogenhout

Prima kwaliteit vlees in goede porties geleverd, verpakking goed verzorgd evenals de bezorging. Een bedrijf om mee in zee te gaan!!!

Prettig contact als je iets wil weten en/of aanvullen!

Geen verbeterpunten

Zeer zeker