Samenstelling van het vleespakket

Adriana Heuvelman

Perfect

zeker helemaal top!!!

Reactie Samen een koe kopen:

After sales, lijkt ons een commercieel woord. Wij onderhouden korte lijntjes met onze klanten en af en toe vragen we om een mening, om ons scherp te houden. Velen hebben uit zichzelf contact.... op... After sales, lijkt ons een commercieel woord. Wij onderhouden korte lijntjes met onze klanten en af en toe vragen we om een mening, om ons scherp te houden. Velen hebben uit zichzelf contact.... op een natuurlijke manier. Wij zijn altijd persoonlijk te bereiken, dus dat gaat goed.

Jolanda Roelofs

Heel erg tevreden

lekkere en goede producten

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja alhoewel ik het jammer vindt dat sommige producten apart verpakt worden en geen keuze is om ze met meerdere te verpakken, gelukkig de meeste producten wel.

M. E. den Ouden

Geweldig, zeer professioneel en verrassend

Fijn dat de artikelen ook zonder een pakket te verkrijgen valt. En dank voor de lekkere en leuke eindejaars verrassing!!

niets....

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Fijn dat het vacuüm verpakt is met datum voor consumptie en datum voor de diepvries.

simone

Geweldig, Lekker goed vlees en attent

Lekker vlees en mooi assortiment

geen tips

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

fijne dat het is geseald niet te veel ruimte in de vriezer en er staat mooi op wat het is.

Anja van de Sande

Ik heb al 2 maal een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over hoe de levering gaat en hoe alles netjes verpakt zit en lekker koel aankomt; ik hoef het alleen nog maar in de diepvries te... Ik heb al 2 maal een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over hoe de levering gaat en hoe alles netjes verpakt zit en lekker koel aankomt; ik hoef het alleen nog maar in de diepvries te stoppen.
Wat het vlees betreft vinden wij het heerlijk en eerlijk. De smaak en malsheid van het vlees is tot nu toe perfect.
Ik zal in de toekomst zeker meer bestellen.
Ook zal ik vrienden en familie aanbevelen om bij jullie te bestellen.
Bedankt en ga vooral zo door.

Alles is vers en in porties verpakt.

Ik heb geen verbeterpunt.

Reactie Samen een koe kopen:

Het spijt ons dat wij niet altijd snel kunnen reageren. Wij werken allemaal op alle fronten mee om een prachtig eindproduct bij u thuis te bezorgen. Dit houdt in dat we soms, heel soms, iets later... Het spijt ons dat wij niet altijd snel kunnen reageren. Wij werken allemaal op alle fronten mee om een prachtig eindproduct bij u thuis te bezorgen. Dit houdt in dat we soms, heel soms, iets later reageren. Dit zal tijdens de Feestdagen het geval kunnen zijn. Normaal zijn wij altijd te bereiken per mail, telefoon en ook nog via een persoonlijke chat tot avonds laat.

Marijke Hogenbirk

Vaste kwaliteit

Zeker

Mar

In 1 woord fantastisch

Goede foto’s duidelijke uitleg over de soorten

Als je een mail stuurt met vraag krijg ik nooit een Reactie

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk, platte verpakking waardoor handig op te bergen in de vriezer

Goedemiddag Margreet,
Goedemiddag Margreet,
Ik zie dat u op 17 december via de chat een vraag heeft gesteld, inderdaad deze heb ik over het hoofd gezien. Was net voor de feestdagen en extra druk. Omdat wij de chat zelf beantwoorden is dit inderdaad toen onopgemerkt geweest, excuus.
Een verlaat antwoord op uw vraagt; wij hebben geen plakjes vet spek.

gerrit

Uitstekend