Biben
- Sterke punten
- Ik kan ervan uit gaan dat de dieren een goed leven hebben gehad.
- Verbeterpunten of tips
- Jammer genoeg ver uit MIJN buurt
- Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
- Goed boekje erbij met handleiding.
99% beveelt Samen een koe kopen aan!
Fantastisch
Duidelijke en goede service en niet onbelangrijk: hele goede producten, Echt (h)eerlijk vlees. We hebben lang varkensvlees geskipt, omdat het water omen waren. De procureur, speklapjes en karbonades van onze boer zijn top! En de hertensucade overtrof alle verwachtingen.
Zoals vanouds, perfect!
Zijn lekker aan het genieten, van het Paket dat ik samen met mijn echtgenote hebben samen gesteld. Rund en Varkens, en gratis paketje 2025
Zeer tevreden
wij zijn al enige jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden. eerlijk vlees zonder toevoegingen, korte keten, kortom lekker eten
Prima!
Allemaal prima verzorgd.
Voor herhaling vatbaar!
Zeer goed
erg smakelijk en goed verzorgd.
In één woord: top!
Tweede maal besteld op kerstavond, weer alles netjes verpakt kwaliteit om van te smullen
Kan het iedereen aanbevelen. Super kwaliteit en overheerlijk vlees. Mooi verpakt kan zo de vriezer in.
Betrouwbaar
Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Allemaal prima verzorgd.
Voor herhaling vatbaar!
Zeer goed
erg smakelijk en goed verzorgd.
In één woord: top!
Betrouwbaar