9.2 /10

checkbox94% beveelt Sami Auto's aan!

HR Pro

Topservice en afspraken nagekomen…kunnen mensen nog iets van leren!

Goeie directe en adequate communicatie…klant is koning!

Jan kan holding bv

Vorige week wezen kijken vandaag mochten we om 10 de Dodge op halen bij aan komst stond hij buiten te glimmen met een word wauw na uitleg en instellen van me telefoon gingen we op pad geweldig zo blij me wil de verkoper en de jongens die onderhouden. Schoonmaken van de Dodge ram bedanken voor als kom zeker terug

Wat ze zegen doen ze ook en zelfs meer toppers

Takens Holding

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hele slimme marketing. Als je de vraag zou u dit bedrijf aanbevelen nee invult dan verdwijnt de review automatisch

Marketing🙈

Emile | Virtual Partners

Super service, vriendelijk, behulpzaam, niets teveel gevraagd. Sami team, jullie zijn Top!

duidelijkheid, vriendelijkheid, kwaliteit

Nicolay van Breukelen

Service gericht, liefhebbers en kwaliteit

Kwaliteit, vakmannen, service.

Parkethuizen.nl

Top bedrijf. Hier is afspraak nog afspraak Aanrader zou ik zeggen dus op zoek naar nieuwe Ram ga hier zeker eens kijken.

Onderhoudsbeurt kan gewoon ook op zaterdag. Echt top

Arbo Ter Bekke

Erg vriendelijk, goede service, spreken duidelijke taal en je wordt nog echt als klant benadert.

Kennis, eerlijkheid, klantwens voorop.

Bouwbedrijf Gerritsen

Vandaag mijn schitterende Ram 1500 opgehaald. Een jong gebruikte die zoals omschreven in de advertentie echt nog in topstaat verkeerde! Super blij mee👌🏻

Alles duidelijk en snel geregeld

R & P Drinks

Prima bedrijf . Netjes ontvangen . Er werd de tijd genomen ,Peter was heel relaxed. Mooie volle Ram gezien en in overleg,heeft Peter m mooi aangekleed met een Hulk pakket. Ook tevreden met de inruil prijs van de auto. Twee uurtjes later was de deal gesloten ,en is de Ram confirm afspraak na een leuk ontvangst perfect afgeleverd !

Duidelijkheid, relaxed, betrouwbaar , Snel handelen conform afspraak

Grand Café Xity Roermond

Service subliem

Vakkennis, vriendelijkheid, snelheid en accuraat. Auto afgeleverd in Horn Limburg. Ben heel blij met de rood, metalic kleur. Deze RAM Longhorn heeft een interieur lek duim lek vinger... Wat een super bak. Ik heb veel exclusieve auto's gereden maar dit spant de kroon Peter en team Sami... Merci, Jos Roijen van Grand Café Xity Roermond

Mje holding bv

Super Top bedrijf nu onze derde dodge ram gehaald Peter Stefan super bedankt en zeker ook rest Team Sami

Perfecte service

Jan

Mijn RAM 1500 Laramie night edition voor zijn 1ste beurt weggebracht. Er was een storinkje (lambda sonde) Sami heeft de lambda vervangen en de storing kwam terug. Toen ik de auto voor de 2de maal terug moest brengen kreeg ik een mooie leen RAM mee, en mijn auto werd gratis gepoetst en met een volle tank weer teruggebracht (aan de andere kant van het land!) Kijk, dat is SERVICE!!

IJzersterke service

Ron

Na diverse Dodge pick-ups en Dodge specialisten ,mijn huidige 1500 bij Sami in 2020 gekocht. Wat mij opviel als ik een pick-up rijder bij mij in de regio vroeg of hij tevreden was en nog eens een auto zou kopen bij zijn Dodge specialist was dat vaak niet het geval. Van de bij Sami gekochte pick-ups niemand tegengekomen........

Garantie /service en expertise

Verveer

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen telefonisch als in de zaak

Kunnen snel handelen en denken daarin mee.

verveer keukens

Kort maar krachtig

Vriendelijkheid, duidelijk en geen loze praatjes om te verkopen.

Sami Auto's verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sami Auto's heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2014

Sami Auto's

RAM DEALER Sami Auto's B.V. Wij kunnen zeggen dat we van onze droom als USA cars importeur werkelijkheid hebben kunnen maken. Dat is een goede binnenkomer. Dagelijks zijn we bezig met de verkoop en het onderhouden van pick-up's/auto’s waar we dol op zijn. Amerikaanse auto’s met karakter, waar niet alleen stoere mannen maar ook vrouwen in willen rijden. Wie eenmaal een auto van Sami Auto’s in zijn of haar bezit heeft, wil niet meer anders. Om dat meer dan eens te horen maakt ons trots. Het leven met een Dodge RAM 1500, Ford Raptor of andere Amerikaan is ook leuker, gemakkelijker en comfortabeler.

Lelyweg 2c

7602 EA Almelo

HR Pro

Topservice en afspraken nagekomen…kunnen mensen nog iets van leren!

Goeie directe en adequate communicatie…klant is koning!

Jan kan holding bv

Kwaliteit, vakmannen, service.

Parkethuizen.nl

Onderhoudsbeurt kan gewoon ook op zaterdag. Echt top

Arbo Ter Bekke

Kennis, eerlijkheid, klantwens voorop.

Bouwbedrijf Gerritsen

Garantie /service en expertise

Verveer

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen telefonisch als in de zaak

Kunnen snel handelen en denken daarin mee.

verveer keukens

Kort maar krachtig

Vriendelijkheid, duidelijk en geen loze praatjes om te verkopen.

Sami Auto's heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10