Waardeloos! Medewerkers beheersen de Nederlandse taal niet, denken niet oplossingsgericht mee en komen hun afspraken totaal niet na! Al sinds mei ben ik in afwachting op mijn buds en al maanden...Waardeloos! Medewerkers beheersen de Nederlandse taal niet, denken niet oplossingsgericht mee en komen hun afspraken totaal niet na! Al sinds mei ben ik in afwachting op mijn buds en al maanden wordt ik zoet gehouden met de mededeling; "nee meneer, deze komen zo spoedig mogelijk uw kant op"... Samsung; neem goed personeel aan!! Wen you pay whit peanuts, you get monkeys!!!
Richard kraanen
De klantenservice is onbekwaam, slecht opgeleid en, zelfs na een aantal telefoongesprekken en foutieve emails, niet in staat om tot logische en passende oplossingen te komen. Prutsers!!!
Mark van Ginneken
Wat een ongelooflijke waardeloze klantenservice, je word van het kastje naar de muur gestuurd en niet teruggebeld over problemen en klachten. Voor een merk als Samsung is dit zeer zeer slecht te...Wat een ongelooflijke waardeloze klantenservice, je word van het kastje naar de muur gestuurd en niet teruggebeld over problemen en klachten. Voor een merk als Samsung is dit zeer zeer slecht te noemen en ik zou hiervoor nooit meer iets van Samsung kopen.
Peter
Op het eerste oog prima response bij het melden van een defecte wasmachine. Reparatie zou toch wat duurder worden. Krijg een kortingscode als loyale klant. Prima, wekte vertrouwen. Ga je naar de...Op het eerste oog prima response bij het melden van een defecte wasmachine. Reparatie zou toch wat duurder worden. Krijg een kortingscode als loyale klant. Prima, wekte vertrouwen. Ga je naar de e-shop, de korting is behoorlijk tussen 15-20%. We bestellen een nieuwe machine op vrijdag. Zondag leveren kan. Zondag krijg ik bericht dat de levering is uitgesteld. Maandag nieuwe afspraak kunnen maken voor dinsdag. Krijg dinsdag te via mail, weer levering uitgesteld. Blijkt dat ze machines helemaal niet op voorraad hebben. Iedere zich zelf respecterende webshop houd zijn voorraad bij en geeft aan wat de mogelijke levertijd is. SAMSUNG NIET. Order geannuleerd en nu gewoon in de winkel een machine gekocht :(
M. Hendrikx
Telefonisch hulp gevraagd. Moest mailen. Geen enkele reactie. Bijzonder slechte ervaring.
Steven Morse
Nutteloze klantenservice!
Nadat ik akkoord ging met een omruil voor mijn kapotte Galaxy Note 20 Ultra zit ik nu 27 dagen later, met geen telefoon en geen verder informatie ivm de levering...Nutteloze klantenservice!
Nadat ik akkoord ging met een omruil voor mijn kapotte Galaxy Note 20 Ultra zit ik nu 27 dagen later, met geen telefoon en geen verder informatie ivm de levering van de vervangende toestel. Zelfs geen antwoorden op mijn mails of ingediende klachten
Flip
Erg slecht, tevens komen ze hun afspraken niet na. Wacht al weken op mijn wireless changer bij aankoop van mijn horloge.
Bram Valkenburg, musicus
De smartphones worden qua bediening almaar weerzinwekkender. Ernstig misbruik van techniek.