Barbara Quint

Eerdere apparaten van Samsung waren nog wel degelijk en redelijk te bedienen, naarmate ze werden volgepropt met onnozele zaken werden ze gammeler, onhandiger en onmogelijker te bedienen. Dat maakt... Eerdere apparaten van Samsung waren nog wel degelijk en redelijk te bedienen, naarmate ze werden volgepropt met onnozele zaken werden ze gammeler, onhandiger en onmogelijker te bedienen. Dat maakt dat mijn ervaring met dit bedrijf onnodig beroerd werd en steeds beroerder lijkt te gaan worden.

lex

Slecht na betaling geen levering van telefoon bij elke site als er geen voorraad is kan je niet bestellen bij samsung niet

M

Orders nemen ze niet serieus.

Harout

Mijn Samsung tv is na zes maanden stuk gegaan. 2x de monteur geweest om dit te repareren is niet geluk en na de 2de keer deed de tv helemaal niet meer.
De monteur heeft een verzoek ingediend...
De monteur heeft een verzoek ingediend bij Samsung om dit probleem op te lossen.
Het duurde 2weken en ik kreeg helemaal geen mail of een bevestiging wat de stand van de zaken zijn. Toen ben ik zelf achteraan gegaan en met de klantenservice van Samsung gebeld.

Ik heb elke keer iemand anders aan de lijn gekregen die slecht Nederlandse praat en mij een andere verhaal verteld. De eerste keer werd mij verteld dat ik binnen 5 dagen de zelfde tv zal krijgen. 2de keer werd mij verteld dat de tv niet meer op voorraad is en één afdeling gaat met mij contact opnemen voor een ruilverzoek. Dit is echter ook niet gebeurd. De 3de keer hebben ze tegen mij gezegd dat zelf de ruilverzoek is geweigerd en een andere afdeling gaat met mij contact opnemen.

Niemand heeft duidelijk voor mij benoemd hoe lang moet ik wachten en waar ik precies moet zijn. Één ding hebben ze telkens gezegd JE MOET WACHTEN.

Ik heb 1300€ betaald voor een grote nam als Samsung en na 6maanden is de Tv stuk gegaan en dit kan gebeuren alleen hoe de klantenservice met de klanten omgaat en met de probleem proberen op te lossen is vreselijk.  Mijn slechtste klantenservice ervaring ooit bovenop ze hebben mensen in dienst die slecht Nederlandse praten.

Bram Valkenburg

Het is denigrerend afhankelijk te zijn van apparaten zonder dat systeemloos volgepropt zit met toeters en bellen. De noodzakelijke dingen zijn niet te vindem. Het gemak hoort de mens toch te... Het is denigrerend afhankelijk te zijn van apparaten zonder dat systeemloos volgepropt zit met toeters en bellen. De noodzakelijke dingen zijn niet te vindem. Het gemak hoort de mens toch te bedienen, in plaats van de mens 'het gemak'? Met elke keer als er iets uitgevonden wordt 'om het ons gemakkelijker te maken wordt de bediening alleen masr gecompliceerder en tijdrovender. Deze moderne Samsung G11 is werkelijk een aanfluiting, een proeve van de de omgekeerde wereld. Dank voor de vraag, groet van Bram

Bram Valkenburg

Eerdere apparaten van Samsung gaven minder problemen dan deze onmogelijke G11, vandaar de beoordeling van thans. Vraag: kun je bestaande berichten niet meer taggen, of is dit alleen maar extra... Eerdere apparaten van Samsung gaven minder problemen dan deze onmogelijke G11, vandaar de beoordeling van thans. Vraag: kun je bestaande berichten niet meer taggen, of is dit alleen maar extra moeilijk gemaakt? Wordt dit ook gelezen? Zo ja, groeten van Bram Valkenburg en alvast bedank!

Frank Meulenbroeks

Jaren geleden een koelvriescombinatie gekocht die het na 6 jaar begaf. 10 jaar geleden onze eerste smart tv aangeschaft die het na 4 jaar begaf. 2,5 jaar geleden een robotstofzuiger gekocht die er... Jaren geleden een koelvriescombinatie gekocht die het na 6 jaar begaf. 10 jaar geleden onze eerste smart tv aangeschaft die het na 4 jaar begaf. 2,5 jaar geleden een robotstofzuiger gekocht die er na 2 jaar en 2 maanden ook de geest gaf en samsung kwam ons niet tegemoet….
Misschien toeval of pech maar toch ben ik diep teleurgesteld over de producten van samsung en geen coulance tonen met iets wat 2 maanden buiten de garantie termijn valt. Het waren allemaal dure producten waarvan je toch iets meer zou verwachten.
Kortom, ik ben helemaal klaar met dit bedrijf.
Met vriendelijke groeten,
Frank Meulenbroeks

Richard

Super slechts service ben al een week het wachten op een monteur die niet komt bellen met klantenservice op die stuur
jou naar het kastje naar de muur gestuurd heb een afspraak...
jou naar het kastje naar de muur gestuurd heb een afspraak gaat niet door wat een bedrijf geen zaak mee doen

Bram Valkenburg

Leg me alstublieft uit hoe er op een Samsung G11 normaal email verstuurd en ontvangen kan worden? Of is daar een duurder toestel voor nodig? Mijn 3G toestel was goedkoper dan deze maar daar was dat... Leg me alstublieft uit hoe er op een Samsung G11 normaal email verstuurd en ontvangen kan worden? Of is daar een duurder toestel voor nodig? Mijn 3G toestel was goedkoper dan deze maar daar was dat nog op te vinden. Deze G11 is een leuke flipperkast voor de jeugd, maar wat heb ik nodig om als volwassene efficiënt te kunnen communiceren?

Bram Valkenburg

Op deze moderne Sumsung G11 is geen flitser te vinden voor de camera. Een aanfluiting!