Je hebt een TV van nog geen 4 jaar oud. Die kapt er mee. Blijkt een toestel dat door de verkoper geimporteerd zou zijn uit Hongarije. Maar ja, het is een Samsung toch? Wil een prijsopgave van...Je hebt een TV van nog geen 4 jaar oud. Die kapt er mee. Blijkt een toestel dat door de verkoper geimporteerd zou zijn uit Hongarije. Maar ja, het is een Samsung toch? Wil een prijsopgave van reparatie (coulance is niet im frage) moet vooraf ruim 100 euro betalen om het toestel te laten ophalen. Een tv behoort minimaal 10 jaar mee te gaan. Zo niet dan is het een ondeugdelijk product. De service is ronduit beroerd te noemen.
Pieter
Meeste belabberde klantenservice ever
Khoshnaw
Slechter kan gewoon niet
Carla van Bracht-Geurts
Samsung krijgt een dikke -1
Carla van Bracht-Geurts
Service krijgt een dikke een -1!
Mijn smartwatch ging binnen de garantieperiode half december kapot. Na meermalen bellen en berichten sturen kreeg ik eindelijk contact. Het bedrijf...Service krijgt een dikke een -1!
Mijn smartwatch ging binnen de garantieperiode half december kapot. Na meermalen bellen en berichten sturen kreeg ik eindelijk contact. Het bedrijf Dynafix kwam hem thuis ophalen en na 6 dagen (i.p.v. de beloofde 3 dagen) kreeg ik hem terug. Geen defect geconstateerd, echter hij was nog steeds defect. Op de 'reparatiebon' stond dat ik bij een volgende keer de reparatiekosten verschuldigd was terwijl er niets gedaan is...
Weer heel veel keren contact proberen te krijgen met Samsung en toen dat lukte kreeg ik 2 opties. 1. opnieuw insturen naar Dynafix voor reparatie maar de reparatiekosten waren dan wel voor mij. 2. met het horloge naar Breda rijden om de horloge aan te bieden en dan zien waar het schip strand. Inmiddels was het half januari en ik besloot een brief te schrijven naar het hoofdkantoor. De volgende dag direct een belletje waarin hetzelfde verteld werd als telefonisch.
We zaten dus in een impasse. Ik heb wederom een brief gestuurd, nu PERSOONLIJK naar de directeur met de vermelding dat ik een nieuwe telefoon wilde, hier had ik gewoon recht op en als dit niet kon de koop ik de koop wilde te ontbinden. Ik eiste binnen 3 dagen bericht terug met een oplossing anders zou ik de rechtsbijstandverzekering inzetten.
Volgende dag belde een dame en zei dat de koop ontbonden zou worden. Als ik de telefoon + accessoires terug zou sturen zou direct na ontvangst het aankoopbedrag terug gestort worden. Dezelfde dag alles verzonden met Track & Trace en de volgende morgen al geleverd. Hierna heb ik nog 2 brieven moeten schrijven en uiteindelijk is de laatste week van februari het bedrag terug betaald.
Voor een gerenommeerd merk als Samsung verwacht je toch echt een andere klachtafhandeling.
Mijn advies, koop nooit rechtstreeks bij Samsung maar bijv. bij BOL, COOLBLUE enz. De winkelier is dan verantwoordelijk en dan neemt een hoop werk, ergernis en ellende uit handen. Mijn nieuwe Samsung smartwatch heb ik dan ook bij BOL gekocht, de klachtafhandeling is daar snel en correct.
1 ster is nog te veel. S24+ gekocht met inruil van oude toestel. Kreeg er met schade €115, voor. 3 weken later ontving ik een email van LOOP dat scherm ingebrand was en mijn toestel maar €36 waard...1 ster is nog te veel. S24+ gekocht met inruil van oude toestel. Kreeg er met schade €115, voor. 3 weken later ontving ik een email van LOOP dat scherm ingebrand was en mijn toestel maar €36 waard was. Ik heb na mijn bestelling een mail gehad van loop waarin duidelijk stond dat mijn toestel beschadigd was en het €115,00 waard was. Nu zegt Samsung. Er was een fout op onze website waardoor de inruilprijs niet goed werd weergegeven en er ook verkeerde mails zijn verstuurd vanuit LOOP. Rechtsbijstand geeft aan dat ik volledig in mijn recht sta en het verschil niet hoef te betalen. Klantenservice 7 feb benaderd en mijn zaak ligt zogenaamd tot nu toe bij een andere afdeling, die zijn niet telefonisch bereikbaar en ze hebben geen idee wanneer ik meer hoor. Rekening moet morgen betaald worden bij LOOP maar Samsung houdt zich stil. Schandalig!! Overstap naar IPhone laat niet lang op zich wachten. Voor mij geen Samsung meer
Jan
Zeer slecht
Sofie
Het bedrijf geeft vooraf aan dat op het product een cashback aanwezig is van 100 euro. Vervolgens na 10x opnieuw foto's ingestuurd te hebben krijg ik het bericht dat de deelname niet geschikt is....Het bedrijf geeft vooraf aan dat op het product een cashback aanwezig is van 100 euro. Vervolgens na 10x opnieuw foto's ingestuurd te hebben krijg ik het bericht dat de deelname niet geschikt is. Oplichters!
Willem
Telefoon niet geleverd en klantenservice beweerd dat het geprobeerd is volgens het systeem en order is geannuleerd en sorry we kunnen niets betekenen!!
Roodkapje 2016
Waardeloze klantenservice! Heb een paar keer gebeld. Het keuzemenu is al niet goed, want mijn optie staat er niet tussen. Vervolgens heb je iemand aan de lijn die zo zacht en onduidelijk praat dat...Waardeloze klantenservice! Heb een paar keer gebeld. Het keuzemenu is al niet goed, want mijn optie staat er niet tussen. Vervolgens heb je iemand aan de lijn die zo zacht en onduidelijk praat dat je niet eens de naam kunt horen. Vervolgens een mevrouw die onbeschoft is en me zo wegdrukt. En appen is al helemaal waardeloos, na 3 weken zit ik nog steeds te wachten op een bericht terug. Vervolgens een mail met uw tv is buiten de garantie periode stuk. Euh televisie is een maand oud...wat nu buiten garantie periode. Nee de producten zijn niet meer goed, maar de klantenservice al helemaal niet. Jammer, maar voor mij geen samsung meer!