Zeer snelle en duidelijke maar ook vriendelijke geholpen. Snelle afhandeling van de bestelling en snel antwoord op mijn vragen via de mail erg netjes. Dank daar voor. 4 sterren omdat er...Zeer snelle en duidelijke maar ook vriendelijke geholpen. Snelle afhandeling van de bestelling en snel antwoord op mijn vragen via de mail erg netjes. Dank daar voor. 4 sterren omdat er altijd wel iets te verbeteren is. Houd je alert.
Prima product, snel geleverd.
Bart De Lausnay
Prima service en snelle levering!
Er is prima meegedacht bij het kiezen van mogelijkheden voor de vervanging van mijn deurbeslag.
Sylvia
Vooraf telefonisch contact gehad op 2e Paasdag; zelfs op een feestdag wordt de telefoon gewoon beantwoord. Dat verdient een pluim! Goede afspraak gemaakt over de levering. De brievenbus werd dan...Vooraf telefonisch contact gehad op 2e Paasdag; zelfs op een feestdag wordt de telefoon gewoon beantwoord. Dat verdient een pluim! Goede afspraak gemaakt over de levering. De brievenbus werd dan ook op de afgesproken dag geleverd.