8.8 /10

checkbox92% beveelt Sanitairkamer.nl aan!

Deskundigheid medewerkers

BJ

Wc en stortbak

G.M.

top firma

isolatie voor wc wand

S. Wouters

SterSterSterSterLege ster

Blij met mijn wandtegels en toilet set!!

Wandtegels terre d'azur

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na verschillende keren bellen heb ik de medewerker moeten overtuigen dat het geen dat op de website staat niet het geen was dat ik had besteld. Met het excuus de leverancier zegt dat het er niet bij zit. Uiteindelijk gaf de medewerker aan (dik een keer verder) dat de leverancier toch aan geeft dat het er bij moet zitten. Weer een dikke week niets gehoord dus maar weer gebeld. Daar ga ik achteraan zeiden ze. Weer een paar dagen verder dan eindelijk het bericht dat het onderdeel alsnog verzonden zou worden. Uiteindelijk ben ik dus “netjes” geholpen maar naar mijn mening niet helemaal zoals het hoort. Ik bestel bij jullie als bedrijf en niet bij de leverancier. Wanneer jullie zeggen dat het er bij zit is dit aan jullie om op te lossen. Hoe vervelend dit ook voor jullie zou zijn. Hoe jullie dit verder afhandelen met de leverancier is aan jullie. En niet direct het probleem van mij als consument. Ik doe echter zaken met jullie. We zijn totaal dik een maand verder na mijn bestelling en het is compleet. Dus eind goed al goed. Maar ik denk dat jullie zeker nog heel veel kunnen willen in kalmten service en de manier van afhandelen.

Kranen

Van hoeck

Het is de tweede al dat ik besteld heb omdat het zo mooi os

2fontein met zwarte granen

W. de Vries

Mooie mengkranen besteld, super snel geleverd, mooie kwaliteit!

Product of service:
Saniclear Plus inbouw badkraan met 20cm en Saniclear Plus inbouw regendouche met 20cm hoofddouche, muur.

BOS LW

beste mannen daar in GROTEBROEK

GEHELE badkamer incl nieuwe wc 3x plus tegelwerk

R. Brouwer

Geberit inbouwreservoir met Geberit hangend toilet besteld. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en levering. Scherp geprijsd en zeer correcte levering.

Geberit inbouwreservoir en Geberit toiletpot

Slechte service

Diverse artikelen twv € 1.256,00

Van stam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice. Een douche wand en dan praat ik over glas moest koud op de vloer geplaatst worden. Dit mag nooit met glas omdat het dan snel kan knappen. Verschillende glaszetters gesproken en zeggen allemaal het zelfde. Nu zelf een onder rubber gekocht. Niks meer gehoord van Sanitairkamer.

Douche wand

Martin Straver

SterSterSterSterLege ster

Overzichtelijke website en producten eenvoudig te vinden met voldoende informatie daarover.

2 X Hangend toilet en kleine wastafel

Dennis

Wij zijn zeer tevreden over Sanitairkamer. We werden zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd en de meubels werden binnen 5 weken zonder extra bezorgkosten geleverd. Meubels zijn van goede kwaliteit, wastafelmeubel is goed verstelbaar en de prijs is scherp. We kregen zelfs nog korting toen we al besteld hadden. Kortom, tevreden klanten!

Wastafelmeubel en kolomkast

Elien

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

We bestelden een handdoekhaakje van het merk Mueller Hilton om te testen of de kleur goed was, dit was het geval. We bestellen extra producten van ditzelfde merk en krijgen een totaal ander merk en bijgevolg ook een andere kleur toegestuurd. Na veel mailverkeer met de klantendienst mogen we de producten terugsturen maar nu moeten we zelf opdraaien voor de retourkosten, terwijl het niet onze fout is.

Product of service:
Mueller Hilton toiletborstelhouder, wcrolhouder en handdoekhaakjes.

Jaouad

Fantastisch

Douchecabine, doucheset, waskannen,

Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 december 2014

Sanitairkamer.nl

Dé bestemming voor al jouw sanitair en tegels waar stijl, kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen. Badkamers, advies en inspiratie voor elk budget.

Braillestraat 7

top firma

isolatie voor wc wand

S. Wouters

SterSterSterSterLege ster

Blij met mijn wandtegels en toilet set!!

Wandtegels terre d'azur

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kranen

Van hoeck

Het is de tweede al dat ik besteld heb omdat het zo mooi os

2fontein met zwarte granen

W. de Vries

Mooie mengkranen besteld, super snel geleverd, mooie kwaliteit!

BOS LW

2 X Hangend toilet en kleine wastafel

Wastafelmeubel en kolomkast

Elien

Product of service:
Mueller Hilton toiletborstelhouder, wcrolhouder en handdoekhaakjes.

Jaouad

Fantastisch