8.8 /10

checkbox97% beveelt Sanitairkamer.nl aan!

Deskundigheid medewerkers

Janssen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goed en netjes verpakt, jammer genoeg 2 deuren van de douchecabine gekregen, je zou zeggen 1 deur ophalen en vast wantje leveren, dat kon schijnbaar niet, na veel mail verkeer maar gezegd dat ze alles mogen komen ophalen, dat is uiteindelijk ook gelukt.

Douchecabine

Jes

SterSterSterLege sterLege ster

De toilet die geleverd werd, bleek beschadigd in de doos te zitten ( vermoedelijk showroommodel) na mail en bel contact , heeft sanitairkamer deze omgeruild en hadden wij binnen 1 week een nieuwe toilet.( Jammer dat het niet in een keer goed is gegaan, had veel gedoe gescheeld) Al met al wel gelukkig goed opgelost.

Toilet Schutte cesari

Henk Stadens

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn bestelling duurde 2 mnd i.p.v. 2 weken, toen werd het verkeerde product geleverd. Ik wacht nu totdat deze omgeruild wordt. Online kan je het omruilen niet regelen. Dat is echt teveel een zoekplaatje Jullie call- mensen zijn heel vriendelijk

Scheerspiegel

Jurjen

SterSterSterHalve sterLege ster

Ondanks dat de bezorging bijna een week later kwam dan gehoopt prima kwaliteit. Was helaas verder weinig communicatie over het vervoer en de service daarvan was erg matig.

Product of service:
Kranen, sifon, badkamermeubel en douche deur.

Lindsay

Goed en vlot

Was tafel

M. Van der borght

Alles in orde

Toiletfontein

W

Positief, goede prijs kwaliteit.

Mueller Mokri toiletset

Plas

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi spul , alleen verzending kan beter.

Regendouche

Erens

SterSterSterSterLege ster

Top kwaliteit. Top service, ondanks dat 1 item later was dan gepland waren ze open en transparant.

Douchecabine, douchebak, douchesifon.

Patricia Groothuis

SterSterSterHalve sterLege ster

Topkwaliteit. Er zat vertraging in de levering waar we niet over werden geïnformeerd. Vervelend dat er geen communicatie was maar 4 dagen erna alsnog goed ontvangen.

Opbouw regendouche

Jacques

SterSterSterSterLege ster

We hebben 2 winkels bezocht en hebben vervolgens een aantal zaken besteld via de site. We zijn erg tevreden met de geleverde spullen. We hebben nu een schitterende badkamer en wc mede dankzij Sanitairkamer!

Wc fontein, kranen, spiegel, douchegoot

Smits

prima geholpen bij het filiaal in Zevenaar

toilet met spoelreservoir

Dean De Winter

Met een duidelijke website en juiste prijzen is dit een hele fijne webwinkel oom voor mij als installateur Bovendien is mijn levering snel geleverd wat voor mij van groot belang is Heel tevreden

Product of service:
Plaats besparende syfons 6 stuks en heb mijn klant ook zijn badkamer via u winkel laten bestellen

Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 december 2014

Sanitairkamer.nl

Dé bestemming voor al jouw sanitair en tegels waar stijl, kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen. Badkamers, advies en inspiratie voor elk budget.

Braillestraat 7

Henk Stadens

Scheerspiegel

Jurjen

Product of service:
Kranen, sifon, badkamermeubel en douche deur.

Lindsay

Goed en vlot

Was tafel

M. Van der borght

Alles in orde

Toiletfontein

W

Positief, goede prijs kwaliteit.

Mueller Mokri toiletset

Plas

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi spul , alleen verzending kan beter.

Regendouche

Erens