Myriam Wydooghe
- Vlotte installatie, afspraken nagekomen
- Product of service:
- Enjoy life 300
Fantastisch!
Voor ons is SAUNAKONING gewoon Top! We hebben recent een Infrarood exclusive 5 sauna gekocht in Zandhoven (België) en zijn super ontvangen en geholpen in onze keuze. De verder planning tot afspraak verliep perfect & Saunakoning is een bedrijf dat eerlijk zijn afspraken nakomt. Kregen nog een mooie extra korting tijdens de aankoop en altijd mooi meegenomen :)
Fantastisch
Goede verkopers en vakkundige monteurs.
Een positief ingesteld commercieel bedrijf.
prima bedrijf
Fijne club met goed product
Correcte service en mooie afwerking voor een aangename prijs
Mooi aanbod aan sauna's
Goed bedrijf. Fijne verkoper, duidelijke info en goede service.
Top
Saunakoning.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Saunakoning.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Saunakoning.nl
Van Elderenlaan 8
5581 WJ Waalre
Fantastisch!
Fantastisch
Goede verkopers en vakkundige monteurs.
Een positief ingesteld commercieel bedrijf.
prima bedrijf
Fijne club met goed product
Correcte service en mooie afwerking voor een aangename prijs
Mooi aanbod aan sauna's
Goed bedrijf. Fijne verkoper, duidelijke info en goede service.
Top
Saunakoning.nl heeft de volgende resultaten bereikt: